Ideeën
idee ideeën / ideëen / ideën taaltelefoon.be.
Tips voor klare taal. idee ideeën / ideëen / ideën. idee ideeën / ideëen / ideën. De correct gespelde meervoudsvorm is ideeën met een trema op de laatste e. In een niet-samengesteld woord gebruiken we een trema om te voorkomen dat klinkers die tot een verschillende lettergreep behoren als één lange klank of tweeklank worden gelezen. Dat trema komt op de eerste letter van de nieuwe lettergreep ideeën reëel creëren gedweeë essentiële. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. vraag woord van de week. wekelijks in uw mailbox. meer dan 11.000 abonnees.
Ruimte voor Gent ontdek de meest inspirerende ideeën van de Gentenaars Stad Gent.
Listen to this page. Ruimte voor Gent ontdek de meest inspirerende ideeën van de Gentenaars. Met enkele ideeën wil de Stad Gent grondiger aan de slag gaan en onderzoeken wat ze voor het Gent van de toekomst kunnen betekenen. Hoe zullen we in de toekomst wonen werken ons verplaatsen elkaar ontmoeten zorgen voor elkaar? Naar aanleiding van de opmaak van de nieuwe Structuurvisie 2030 Ruimte voor Gent wil de Stad Gent ook enkele ideeën van Gentenaars verder uitwerken. De Structuurvisie 2030 Ruimte voor Gent bepaalt de ruimtelijke krachtlijnen voor de toekomst van de stad.
Ideeën 2 definities Encyclo.
De Ideeën verschenen tussen 1862 en 1877 in zeven bundels en bevatten teksten van een uiteenlopend karakter van een roman De geschiedenis van Woutertje Pieterse en een toneelstuk Vorstenschool tot korte ingevingen. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl online sinds 2007 is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Hier groeien ideeën.
Limburg heeft zich al succesvol op de toeristische kaart gezet naar bezoekers. Onze regio heeft daarnaast ook heel wat troeven als economische regio van waaruit je als ondernemer de wereld kan veroveren. Op deze website lees je er alles over. We willen investeren in de welvaart van onze regio morgen en daarom nieuwe jonge talenten en ondernemers aantrekken. Kunnen we jou overtuigen om je ideeën in Limburg waar te maken?
EPO-boekinfo miljonairstaks en zeven andere briljante ideen om de samenleving te veranderen Peter Mertens red.
Niet alleen op ons budget. Veel meer nog op ons denkvermogen. Dit boek brengt daar verandering in. Zestien doeners die durven dromen brengen in dit boek acht overrompelende kleuren samen. Een palet van acht verrassende ideeën die de samenleving creatief uitdagen. Stel je voor dat schoolmoeheid een uitstervend woord wordt. Stel je voor dat we met zn allen straks nog 30 uren werken en al die andere uren kunnen besteden aan muziek aan cultuur aan sport of gewoon aan samen zijn. Ja stel je voor dat er geen wooncrisis meer zou zijn geen drempels meer voor dokters en geen straffeloosheid voor racisme. Dat we in klimaatneutrale steden zouden leven en ook echt zelf zouden beslissen. Ja stel je voor dat het alledaagse ongewoon wordt en het ongewone alledaags.
Slechte ideeën bestaan niet toch? Möbius.
De stemming zit op een dieptepunt. Omdat elke organisatie momenteel innovatie hoog in het vaandel draagt wil het management graag zo veel mogelijk ideeën verzamelen. Hoe groter de voorraad ideeën hoe groter de kans dat er een bruikbaar idee bij zit. Daarom stuurde de CEO een e-mail naar zijn collegas. Beste collega Zoals je weet focussen we ons dit jaar op innovatie. Stuur me daarom alle ideeën die je krijgt. En vergeet niet slechte ideeën bestaan niet. Met vriendelijke groeten Jo. In beide voorbeelden komen ideeën naar boven. En dat is goed. Maar al te vaak is het eindresultaat niet het resultaat waar de persoon vooraan Voorbeeld 1 of de CEO Voorbeeld 2 op hoopte.
Ideeën Multatuli Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Ideeën van Multatuli in diens eigen spelling Ideen zijn een reeks van 1282 genummerde overwegend aforistische en essayistische overwegingen en stellingnames die in omvang uiteenlopen van enkele zinnen tot enkele bladzijden en tussen 1862 en 1877 werden gepubliceerd in zeven bundels. Tussen de overpeinzingen is ook andersoortig werk opgenomen zoals de volledige roman De geschiedenis van Woutertje Pieterse en het toneelstuk Vorstenschool. Het dominerende beschouwende gedeelte betreft voornamelijk maatschappijkritiek. In de stijl ervan schudt hij oude vormen van zich af zich uitdrukkend in een directe spreektaal die niettemin van een grote taalbeheersing getuigt.
1001voorbiodiversiteit.be.
1001 ideeën Red de biodiversiteit. Prijsuitreiking op 20 mei in het Museum voor Natuurwetenschappen. Biodiversiteit is synoniem voor het leven op aarde en zorgt voor een schat aan levensnoodzakelijke diensten. Maar deze unieke levensbron is in gevaar soorten verdwijnen aan een ongeziene snelheid. Actie voor biodiversiteit is dus even broodnodig als dringend. Tussen september 2015 en april 2016 hebben jullie ons jullie creatieve en originele actietips overgemaakt. We ontvingen meer dan 260 indieningen. Meer dan 1.000 mensen waren betrokken bij het bedenken en uitwerken ervan. 1001 maal dank voor jullie inzet! Jullie goede ideeën zullen weldra de bestaande Biotips zoekmachine verrijken.

Contacteer ons