Ideeen
idee: ideeën / ideëen / ideën taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De correct gespelde meervoudsvorm is ideeën, met een trema op de laatste e. In een niet-samengesteld woord gebruiken we een trema om te voorkomen dat klinkers die tot een verschillende lettergreep behoren, als één lange klank of tweeklank worden gelezen.
Van woorden naar ideeën Van Dale.
Stel, u moet iets verzinnen. Bijvoorbeeld een nieuw product, een nieuwe dienst, een product of bedrijfsnaam, een slogan, een oplossing voor een organisatieprobleem, een marketingcampagne, een manier om uw target te halen of juist een target om de afdelingsdoelstellingen concreet te maken.
Meervoud van idee?
ideeën ideëen ideën. Wanneer twee lettergrepen achter elkaar als één klank uitgesproken worden, wordt er een trema gebruikt. De trema wordt dan op de eerste letter van de tweede lettergreep geplaatst. Twee andere voorbeelden hiervan zijn thee theeën en epidemie epidemieën.
Ideeën Multatuli Wikipedia.
De Ideeën van Multatuli in diens eigen spelling Ideen zijn een reeks van 1282 genummerde, overwegend aforistische en essayistische overwegingen en stellingnames, die in omvang uiteenlopen van enkele zinnen tot enkele bladzijden, en tussen 1862 en 1877 werden gepubliceerd in zeven bundels.
Ideeën 3 definities Encyclo.
Multatuli De Ideeën vormen het belangrijkste werk van Multatuli na zijn eerste werk, Max Havelaar. De Ideeën verschenen tussen 1862 en 1877 in zeven bundels, en bevatten teksten van een uiteenlopend karakter; van een roman De geschiedenis van Woutertje Pieterse en een toneelstuk Vorstenschool, tot korte ingevingen.
Interieurtips Interieur Ideeën Interieurdesigner.
Tips voor een praktische indeling, kleuradvies, ideeën voor nieuwe meubels en zoveel meer tips voor het inrichten van woonkamers vind je hier. LEES ALLE ARTIKELS. De keuken is het hart van de woning en wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats.
1001 IDEEEN.
Gebouw en omgeving. Wat kan je doen om de schoolomgeving veiliger te maken, de lokalen fleurig en de wc's' fris? Activiteiten met, voor en van ouders. Op zoek naar inspiratie voor originele activiteiten? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Contacteer ons