Ideeen
idee ideeën / ideëen / ideën taaltelefoon.be.
De correct gespelde meervoudsvorm is ideeën met een trema op de laatste e. In een niet-samengesteld woord gebruiken we een trema om te voorkomen dat klin.
Inspiratie en ideeën voor je fotoboek albelli.be.
Zoekt u inspiratie voor je fotoboek canvas plexiglas of wenskaart? Bekijk hier ideeën van fotoboeken voor uw schitterende fotoboek!
Ideeën 2 definities Encyclo.
1 Multatuli De Ideeën vormen het belangrijkste werk van Multatuli na zijn eerste werk Max Havelaar. De Ideeën verschenen tussen 1862 en 1877 i.
Van woorden naar ideeën Van Dale.
In 3 stappen van 10 woorden naar 810 ideeënStel u moet iets verzinnen. Bijvoorbeeld een nieuw product een nieuwe dienst een product of bedrijfsnaam een slogan een oplossing voor een organisatieprobleem een marketingcampagne een manier om uw target te halen of juist een target om de afdelingsdoelstellingen concreet te maken.U moet iets verzinnen en het lukt maar niet. Er is niet veel tijd meer. U merkt dat de gezonde spanning plaatsmaakt voor paniek.Kies 10 woorden In 3 stappen van 10 woorden naar 810 ideeënStel u moet iets verzinnen. Bijvoorbeeld een nieuw product een nieuwe dienst een product of bedrijfsnaam een slogan een oplossing voor een organisatieprobleem een marketingcampagne een manier om uw target te halen of juist een target om de afdelingsdoelstellingen concreet te maken.U moet iets verzinnen en het lukt maar niet. Er is niet veel tijd meer. U merkt dat de gezonde spanning plaatsmaakt voor paniek.Kies 10 woorden.
Meervoud van idee?
Wat is het correcte meervoud van idee? Is het ideeën of ideëen? Lees verder om erachter te komen wat het goede antwoord is.
ideeën Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Vertalingen van ideeën in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.
Ideeën Multatuli Wikipedia.
Veiligheidscontrole vereist.

Contacteer ons