de telefoon
De telefoon: 150 jaar geschiedenis Electronica: Geschiedenis.
Een smartphone is een mobiele telefoon met veel meer mogelijkheden dan alleen bellen: het is in feite een handcomputer palmtop waarmee ook gebeld kan worden. Tot de mogelijkheden behoren naast de functies van de gewone" mobiele telefoon met internet bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiesysteem.
Telefoon Wikikids.
Bel je naar iemand met een vaste telefoon dus met een huistelefoon, dan gaat het vanaf de centrale via de kabel naar de vaste telefoon. Als je bijvoorbeeld in de woenstijn of midden op de oceaan zit, dan kan je niet met een mobiele telefoon bellen.
100 jarige geschiedenis van de telefoon YouTube.
Ter gelegenheid van de uitvinding van de telefoon in 1876 organiseert het Haags Postmuseum een tentoonstelling getiteld 100 jaar telefoon. Aandacht voor de geschiedenis van de telefonie. SHOTS: diverse modellen van de telefoon, waaronder een beeldtelefoon; telefonisten verzorgen internationaal telefoonverkeer; overzicht tentoonstelling.
Schooltv: De geschiedenis van de telefoon Uitgevonden door Graham Bell.
0203: min Bekeken. Techniek en exact. De geschiedenis van de telefoon. De uitvinder van de telefoon is Alexander Graham Bell. Hij vond de telefoon uit in 1876. Ongeveer 130 jaar geleden presenteerde Alexander Graham Bell een trechtervormige uitvinding met een varkensblaas als vlies.
geschiedenis van de telefoon YouTube.
100 jarige geschiedenis van de telefoon Duration: 243. Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid 40601, views. Telefooncentrale eind jaren 60 Duration: 156. Telefoniemuseum NL 3373, views. de toekomst van de mobiele telefoon Duration: 325. Peter van der Wel 6779, views.
Telefoon Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Telefoon of met Telefoon in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Telefoon inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Telefoon en verwijzingen daarnaartoe.
Klant aan de telefoon Cursus verkopen.
De telefoon is nog steeds een handig apparaat om direct contact met klanten te krijgen. Als de verkoper gebeld wordt, zijn er weinig problemen. De klant heeft dan de verkoper nodig en het verkoopgesprek zal zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen.
Spreekbeurt over de Telefoon Super Spreekbeurt!
In de afbeelding naast de titel zie je bijvoorbeeld een telefoon die vroeger werd gebruikt. Je kunt tijdens je spreekbeurt ook vertellen over verschillende soorten telefoons, zoals de vaste telefoon, de mobiele telefoon, de telefooncel, telecombedrijven of uitvinders van speciale telefoons, zoals Steve Jobs, de uitvinder van de iPhone.

Contacteer ons