klantbehoud
Crisis leidt tot meer marketingfocus op klantbehoud Mediafacts.
Het platform voor publicatie en mediaprofessionals. Crisis leidt tot meer marketingfocus op klantbehoud. 19 november 2013 Crisis leidt tot meer marketingfocus op klantbehoud. In de Mediarena van Endemol in Amsterdam vatte Magiel Tak op 14 november de belangrijkste onderzoeksresultaten samen tijdens het Nationaal Klantretentie Event.
BC.nl-3 tips voor meer resultaat met klantbehoud.
Gratis voorbeeldcontracten, zakelijke brieven en MKB nieuws Commerciele zaken Sales en klantbehoud 3 tips voor meer resultaat met klantbehoud. Workshop: Slim werkgeverschap: flexibiliteit en gemak. Het aannemenen of aansturen van personeel vergt veel tijd en energie. Gelukkig zijn er manieren om dit slimmer aan te pakken.
Goed debiteurenbeheer voor klantbehoud.
Focus op klantbehoud. Zodra een klant eenmaal tot een koop overgaat, leggen veel bedrijven de nadruk op het optimaliseren van hun cashflow wanneer betalen onze klanten, terwijl ze veel beter aandacht kunnen geven aan: Hoe zorg ik dat mijn nieuwe klant, een klant blijft.
Een toename in het klantbehoud en de opbrengst van sportscholen dankzij de lichaamssamenstelling test InBody Nederland.
Maar wat kunt u nog meer doen voor de ledenbetrokkenheid en klantbehoud naast dat u uw trainingsprogrammas en customer service verbetert en de trainingen personaliseert? Met de lichaamssamenstelling analyse kunt u uw leden exact vertellen wat voor effect het sporten in de sportschool met een personal trainer heeft gehad.
Klantbehoud-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Klantbehoud en de implementatie van functies. Als de nummer 1 vacaturesite ter wereld is het onze missie om mensen aan een baan te helpen. Gesponsord 1 dag geleden vacature opslaan. Je werkt binnen een jong team zorgadviseurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de klanttevredenheid en klantbehoud.
De gouden driehoek voor klantbehoud Twinkle. Twinkle Digital Commerce. Twinkle Digital Commerce. BBP Media.
Ik kijk echter eerst naar klantbehoud. Ben je in staat om klanten vaker terug te laten komen en langer aan je te binden? Eerder in deze rubriek schreef ik onder meer over het personaliseren van e-mail, het gebruik van mobiel voor klantbehoud, het inrichten van een dataketen en het inzetten van machine learning.
Topmarketeers vinden klantbehoud en content belangrijkst MarketingTribune Online Marketing.
Hun wereld verandert snel door de opkomst van social media en mobiel internet. De komende jaren heeft klantbehoud en content prioriteit. Wat opvalt is dat bijna alle marketeers over relevantie, content en mobiel spreken, zegt Nathalie van Ommeren, marketing manager bij Cendris.
KPN lanceert charmeoffensief voor klantbehoud Emerce.
KPN lanceert charmeoffensief voor klantbehoud. Nieuws 12 augustus 2011 1323: KPN lanceert charmeoffensief voor klantbehoud. Nu KPN per september nieuwe dure abonnementen in gaat voeren voor mobiel internet en mogelijk klantverlies dreigt, begint de telecomoperator uit voorzorg een charmeoffensief waarin het poogt uit te leggen waarom de prijsstijgingen nodig zijn.

Contacteer ons