klantbehoud
Behouden van bestaande klanten is goedkoper dan acquisitie.
Kosten voor klantbehoud zijn lager dan de kosten voor acquisitie. Algemeen wordt aangenomen dat het vijf keer meer geld kost om een nieuwe klant te binnen te halen dan een bestaande te behouden. Klantbehoud of retentie zou dus een hoge prioriteit moeten hebben.
ShoppingTomorrow: Is klantbehoud de investering waard? Twinkle. Twinkle Digital Commerce. Twinkle Digital Commerce. BBP Media.
ShoppingTomorrow: Is klantbehoud de investering waard? ShoppingTomorrow: Is klantbehoud de investering waard? De expertgroep Direct Marketing onderzoekt de waarde van klantloyaliteit in een nieuwe bluepaper. Direct marketing inzetten om deze loyaliteit van bestaande klanten te verhogen loont zeker de moeite, aldus de experts.

Akkoord Privacy en cookiebeleid. Lees de AlexVanGroningen.nl Nieuwsbrief Lees de FM.nl Nieuwsbrief Lees de Controlling.nl Nieuwsbrief Lees de CHRO.nl Nieuwsbrief Get the CHRO.co.za Newsletter Lees de CFO.nl Nieuwsbrief Lees de AccountantWeek.nl Nieuwsbrief Ontvang de wekelijkse Finance.nl Banennieuwsbrief Get the FREE Jobs Special Sluit u aan bij 10.000 MA professionals Join 5000, MA professionals.
klantbehoud Archives.
Klanten binnenhalen, misschien lukt het wel maar hoe kun je die klant dan vasthouden? Bij het aan boord houden van klanten komt veel kijken, maar het is zeker de moeite waard. E-mail marketing is één van de middelen die je hiervoor in kunt zetten!
De zeven geboden van klantbehoud E-Commercemagazine.
De zeven geboden van klantbehoud. De zeven geboden van klantbehoud. Een nieuwe klant aan u binden is zilver, maar een klant behouden is goud. Onderzoek bewijst namelijk dat uw winstgevendheid met 25 tot 95% kan toenemen als u 5% meer klanten behoudt.
Klantbehoud Inextenzo.
dienst ontbreken, is klantbehoud relatief gemakkelijk. De meeste organisaties hebben echter te maken met veel concurrenten. Er valt iets te kiezen en met komst van internet en de individualisatie van de samenleving staat de loyaliteit van onze klanten onder druk.
Medewerker klantbehoud vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Met meer dan 8.000 medewerkers is VodafoneZiggo vol energie Met elkaar zorgt de afdeling klantbehoud ervoor dat de klanten klant blijven hartje Rotterdam naast station Rotterdam Centraal vind je de afdeling Klantbehoud. Gisteren geplaatst 24 40 uur MBO Bijbaan Commercieel Medewerker klantbehoud VodafoneZiggo.
Wil jij je klantbehoud verbeteren? Bekijk de beste tips Hostnet Academy.
nog geen domeinnaam. Waar ben je naar op zoek? Een goede klant wil je niet verliezen. Hoe behoud je jouw klanten? Er zijn verschillende tools die je kunt inzetten: van e-mailmarketing tot persoonlijk contact en van Facebook tot online chat.

Contacteer ons