wat betekent acquisitie
Betekenis Acquisitie.
Wat betekent Acquisitie? Hieronder vind je 19 betekenissen van het woord Acquisitie. Je kunt ook zelf een definitie van Acquisitie toevoegen. Acquisitie betekent letterlijk aanwerven. Als het in een economische context wordt gebruikt betekent het het aankopen van aandelen door een bedrijf van een ander bedrijf.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat betekent dat? Met een zin als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld bedoelt de plaatser van de advertentie dat hij er geen prijs op stelt dat andere bedrijven op basis van die advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.
Spelling Zo Woordbetekenis: Wat betekent Acquisitie?
Maar dan staat er: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Wat betekent acquisitie? Gek woord denk je, moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag.: Wat betekent Acquisitie?
Acquisitie 16 definities Encyclo.
de acquisitie zelfst.naamw. Uitspraak: kwi'zitsi' Verbuigingen: acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/acquisitie.: Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.
Wat betekent acquisitie? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent acquisitie? De betekenis van acquisitie is.: verwerven van een meerderheidsdeelneming in een andere onderneming door verkrijging van het gehele dan wel het grootste deel van de uitgegeven aandelen. Er is al veel gezocht naar de betekenis van acquisitie en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Acquisitie voor ondernemers, ZZP-ers en professionals.
Pak er die punten uit die u wat zeggen en waar u wat mee kan! Hoe meer het foefjes en slimmigheden worden hoe groter de kans dat uw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid onder druk komen. Vertrouwen: de hoeksteen van acquireren. Vertrouwen is de kritieke succesfactor bij uitstek. Een reden te meer om foefjes en slimmigheden te vermijden. Waarom blijven velen dat toch doen? Omdat men lijdt aan de kwaal van verkoopdruk, een ziekmakende druk om iets verkocht te krijgen. Acquisitie en sales. Gelukkig is er een simpele genezing voor deze kwaal: Acquireer niet op de traditionele manier! Veel tips en acquisitietrainingen voor de professionele zakelijke dienstverlener zijn gebaseerd op de traditionele verkooptrainingen. Het zijn trainingen die van consultants verkopers proberen te maken. Daar zitten hun prospects nu net niet op te wachten! Dat je projecten in de zakelijke wereld niet met harde verkooptechnieken binnenhaalt, is bekend. Dat betekent niet dat je het contact los moet laten.
Wat moet je weten van telefonische acquisitie? Verkopersonline.nl.
Dit artikel delen.: Trefwoorden: Telefoontechniek, Acquisitie, Afspraken, Vraagtechniek, Cold Calling. Tijd maken voor acquisitie: hoe doet u dat? Lastige inhoudelijke vragen van prospects. Consultative Selling 2.0: voorbij het Hamer-en-Spijkers Dilemma. Koud, Kouder, Koudst Warm of koud, wat heeft jouw voorkeur?
Wat is acquisitie? Marketingtermen.nl.
Warme acquisitie is doorgaans effectiever en leidt meestal tot een betere en langdurigere klantrelatie. Acquisitie niet op prijs gesteld. Als onder een personeelsadvertentie staat dat acquisitie" niet op prijs wordt gesteld, betekent dit dat de organisatie niet zit te wachten op selectiebureaus en headhunters die naar aanleiding van de vacature hun diensten aanbieden.

Contacteer ons