wat betekent acquisitie
Wat betekent acquisitie? Betekenis acquisitie.
Zakenkompas helpt uw bedrijf aan nieuwe business. De meeste ondernemers hebben geweldige ideeën maar het ontbreekt vaak aan de tijd om die op haalbaarheid te testen en om die te vertalen naar strategie. Neem dan contact met mij op via contact of bel voor een afspraak 06 51194118. Ik beloof u een gesprek waar u nog vaak aan terug denkt. Elk bedrijf kent een natuurlijke erosie van het klantenbestand. Een kenmerk hiervan is dat bedrijven dit niet kunnen sturen maar dat het onverwacht en meestal ongewild optreedt.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Met een zin als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld bedoelt de plaatser van de advertentie dat hij er geen prijs op stelt dat andere bedrijven op basis van die advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden. In personeelsadvertenties wordt met deze zin meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever.
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt. Als het product eenmaal wordt afgenomen is het van belang dat de klant tevreden is en vaker wil samenwerken. Op die manier ontstaat een vaste klantenkring voor een bedrijf dat op die manier is verzekert van inkomsten.
Spelling Zo Woordbetekenis Wat betekent Acquisitie?
Gek woord denk je moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag. Acquisitie heeft twee betekenissen. Kort gezegd zijn dat. Een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen. De overname van een bedrijf door een ander bedrijf. Iemand iets verkopen of laten doen wordt ook wel werven genoemd. Vaak wordt hiermee het werven van nieuwe klanten bedoeld. Je kunt verschillende vormen onderscheiden. Zoals een callcenter vrij willekeurig mensen opbelt om ze hun spullen en/of diensten te verkopen Telefonische Acquisitie.
Acquisitie 16 definities Encyclo.
het verwerven van een nieuwe klantenkring. Eng acquisition / take-over burgerlijk recht aanwinst verwerven van nieuwe business Zie ook verkrijgende verjaring / acquisitieve verjaring. Uitspraak kwi'zitsi Verbuigingen acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Fr acquisition / acquérir fusie en overnamerecht aanwinst verwerven door overname aankoop enz. van een nieuw bedrijf of een nieuwe bedrijfsacti. is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd.
Acquisitie Wat betekent acquisitie? Betekenis en definitie.
Niet op zoek naar de definitie van acquisitie? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over Acquisitie.org. Betekenis en definitie van acquisitie. Als je gaat zoeken op acquisitie betekenis dan zijn dit de 2 belangrijkste definities. Een poging om iemand iets te laten kopen of doen. Verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten.
Vacaturetekst Acquisitie wordt niet op prijs gesteld Sollicitatiedokter.
Direct in je inbox. Boost de effectiviteit van jouw sollicitaties. Vacaturetekst Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Gepubliceerd op 19 mei 2016. Vacaturetekst Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Laat ik meteen maar met de deur in huis vallen de tekst acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld is niet bedoeld om sollicitanten ervan te weerhouden om te bellen. De praktijk wijst uit dat deze tekst soms voor verwarring zorgt.
Wat er wordt bedoeld met Acquisitie wordt niet op prijs gesteld Jobbird.com.
Vind antwoord op veelgestelde vragen. Bekijk alle veelgestelde vragen. Werkgever / Plaats vacature. Wat er wordt bedoeld met Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Gepubliceerd op 05 augustus 2013. Er wordt gedacht dat het betekent dat je geen contact met het bedrijf mag opnemen bijvoorbeeld voor meer informatie of na het versturen van een sollicitatie. Dat is echter een misvatting. Met zinnen als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld wordt bedoelt dat de plaatser van de advertentie dus het bedrijf het niet op prijs stelt dat andere bedrijven na het zien van de advertentie hun diensten aanbieden terwijl er niet om deze diensten is gevraagd.

Contacteer ons