acquisitie
Telefonische acquisitie: hoe je het effectief aanpakt en hoe absoluut niet De Ondernemer.
De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel met Sanoma, de Persgroep, Telegraaf Media Groep en RTL Nederland, om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.
Vier missers bij koude acquisitie Verkopersonline.nl.
Dan had ze kunnen zeggen: Wat" wij kunnen doen voor u, is uw organisatie met bijvoorbeeld de woorden koude acquisitie of spreker koude acquisitie een hogere ranking in Google kunnen bezorgen. Reken maar dat ze dan wel had mogen uitspreken en wie weet was het wel een afspraak geworden.
Acquisitie Tips? Met Effectieve Acquisitie meer klanten!
In dit artikel leg ik je uit wat acquisitie is, waarom acquisitie belangrijk is voor de groei van je bedrijf en hoe je een effectief acquisitie-gesprek voert. Als je zakelijk succes wilt bereiken, dan hoort acquisitie erbij: je wilt je producten verkopen aan klanten, of je diensten aan opdrachtgevers.
Wat is acquisitie? Marketingtermen.nl.
Dit kan zijn op initiatief van de leverancier, maar het kan ook zijn dat de warme acquisitie plaatsvindt aan het eind van een telefoongesprek door de klant. Warme acquisitie is doorgaans effectiever en leidt meestal tot een betere en langdurigere klantrelatie.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Hoe zet je succesvol social media in voor acquisitie?
Maar goed, wat kan je ermee, hoe pas je het succesvol toe en wat kan je beter niet doen? Acquisitie via social media werkt eigenlijk net andersom dan acquisitie via de telefoon. De ontvanger bepaalt of hij jou interessant vindt.
Acquisitie voor ondernemers, ZZP-ers en professionals.
Acquisitie voor zakelijke dienstverleners. De jaren dat ik mee kon liften op de acquisitiesuccessen van anderen waren voorbij. Ik moest het zelf gaan doen. Eerst acquisitie dan het verkoopgesprek, 7 tips! Bedenk steeds dat acquisitie een zeer belangrijk onderdeel van verkopen is.
Koude acquisitie training. Deze training brengt je Echt een stap verder.
In de training telefonische acquisitie leer je meer resultaat en lol te halen uit jouw telefonische acquisitie. In kleine groepen van maximaal 3 deelnemers geven we je binnen één dag de juiste handvatten om dit te realiseren; gericht op jouw praktijk.

Contacteer ons