acquisitie
acquisitie Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Betreft: Voorgesteld EU-agentschap voor vermogen, ontwikkeling en acquisitie op defensiegebied. Subject: Proposed EU Agency for Defence Capability Development and Acquisition. acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging.
Stop met smoesjes! Zo houd je de focus bij acquisitie Frankwatching.
We hebben het over jouw eigen focus: hoe jij acquisitie steeds opnieuw belangrijk genoeg voor jezelf maakt om je hiermee bezig te houden. Als je een ondernemer bent met een bedrijf tot ongeveer 1 miljoen omzet, is focus op je acquisitie de kern van het DNA van je bedrijf.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat betekent dat? Met deze zin wordt bedoeld: We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. In personeelsadvertenties wordt met Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
5 manieren om acquisitie te plegen Ikgastarten.
Zonder klanten en opdrachtgevers zul je namelijk niet ver komen. Een potentiële klant vinden is één ding, de klus ook daadwerkelijk binnenhalen is een ander verhaal. Op deze pagina's' vind je onder andere tips over het vinden van klanten, het plegen van acquisitie en wat je wel of juist niet moet doen tijdens een pitch of verkoopgesprek.
Koude acquisitie training. Deze training brengt je Echt een stap verder.
In de training telefonische acquisitie leer je meer resultaat en lol te halen uit jouw telefonische acquisitie. In kleine groepen van maximaal 3 deelnemers geven we je binnen één dag de juiste handvatten om dit te realiseren; gericht op jouw praktijk.
Wat is acquisitie? Sales Coach Sales Evaluator Sales Trainer.
Sales Ondernemers tips. Wat is acquisitie? 21 augustus 2018. Ondernemen, Tips, Verkoop. Acquisitie, prospectie, colportage, klantenwerving, betekenen allemaal zoveel als het meestal ongevraagd benaderen van prospects, met de bedoeling om zaken met hen te doen. De meeste verkopers vinden acquisitie en dan vooral koude acquisitie behoorlijk vervelend. Het liefst van al zouden ze willen dat de prospecten en klanten gewoon naar hen toe kwamen, maar dat is natuurlijk niet zo.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
Woordbetekenis: Wat betekent Acquisitie? Spelling Zo.
Gek woord denk je, moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag.: Wat betekent Acquisitie? Acquisitie heeft twee betekenissen. Kort gezegd zijn dat.: Een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen. De overname van een bedrijf door een ander bedrijf. Iemand iets verkopen of laten doen wordt ook wel werven genoemd. Vaak wordt hiermee het werven van nieuwe klanten bedoeld. Je kunt verschillende vormen onderscheiden.: Zoals een callcenter vrij willekeurig mensen opbelt om ze hun spullen en/of diensten te verkopen Telefonische Acquisitie. Of denk aan de jehova-getuige die het welzijn van zijn voeten riskeert om je te overtuigen van hun levenswijze. Koud wil hier vooral zeggen dat de klant de verkoper nog niet kent en andersom. Het contact is nog niet opgewarmd.

Contacteer ons