acquisitie
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Mensen doen zaken met mensen. Maak acquisitie persoonlijk.
Als startend ondernemer ben je je hier maar al te goed bewust van. Waar vind je die nieuwe opdrachtgevers en, als ze eenmaal klant zijn, hoe behoud je ze dan? Jan Boon, acquisitiecoach, helpt ondernemers verder op het veelal lastige vlak van acquisitie.
Warme en koude acquisitie.
Acquisitie in stappen. U bent hier: Home Marketing Acquisitie Warme en koude acquisitie. Warme en koude acquisitie. Acquisitie wordt onderscheiden in twee categorieën: warme en koude acquisitie. Warme acquisitie houdt in dat je je diensten aanbiedt aan mensen die je al kent.
Recept voor telefonische acquisitie Voor startende ondernemers MKB Servicedesk.
Recept voor telefonische acquisitie. Voor startende ondernemers. De start van het nieuwe jaar, van een hardloopwedstrijd, van je nieuwe baan, een nieuw gezin of starten met afvallenAllemaal goede voornemens. En starten met koude telefonische acquisitie? Stond die ook op je lijstje? Wat is acquisitie?
Koude acquisitie training. Deze training brengt je een stap verder.
In de training telefonische acquisitie leer je meer resultaat en lol te halen uit jouw telefonische acquisitie. In kleine groepen van maximaal 2 deelnemers geven we je binnen één dag de juiste handvatten om dit te realiseren; gericht op jouw praktijk.
Advies voor zzp'ers' Acquisitie voor beginners ABN AMRO.
Klik hier om het op te lossen. Acquisitie voor beginners. Acquisitie voor beginners. 5 manieren om klanten te vinden en vast te houden. Uw eigen netwerk is waarschijnlijk de belangrijkste weg naar nieuwe klanten. Maar wat als uw contactenlijst opdroogt en niet meer voor nieuwe klussen zorgt?
Acquisitie.
Hierdoor kan koude acquisitie als vervelend worden ervaren door de klant: hij kent het bedrijf niet, ze bellen uit het niets en willen dan ook nog iets verkopen. Warme acquisitie is het tegenovergestelde van koude acquisitie: deze manier van verkopen richt zich op klanten die al bij het bedrijf kopen.
Acquisitie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Acquisitie en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons