acquisitie
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
Wat is acquisitie? Marketingtermen.nl.
Dit kan zijn op initiatief van de leverancier, maar het kan ook zijn dat de warme acquisitie plaatsvindt aan het eind van een telefoongesprek door de klant. Warme acquisitie is doorgaans effectiever en leidt meestal tot een betere en langdurigere klantrelatie.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
bol.com Acquisitie voor professionals, J.-W. Seip 9789077881194 Boeken.
In dit praktische boek lees je hoe je als advocaat, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven. Acquisitie voor professionals is het ideale handboek voor iedereen die geen verkoper wil worden, maar wel wil verkopen!
Acquisitie voor ondernemers, ZZP-ers en professionals.
Acquisitie voor zakelijke dienstverleners. De jaren dat ik mee kon liften op de acquisitiesuccessen van anderen waren voorbij. Ik moest het zelf gaan doen. Eerst acquisitie dan het verkoopgesprek, 7 tips! Bedenk steeds dat acquisitie een zeer belangrijk onderdeel van verkopen is.
Acquisitie hoe kun je zonder? Erno Hannink.
I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's' 16 CFR, Part 255: Guides" Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising." Gepubliceerd in: 03 Aandacht voor je bedrijf Tags: acquisitie, koude acquisitie, online zichtbaar, sales, verkoop.
Synoniemen van acquisitie; ander woord voor acquisitie synoniemen.net.
zoekspoor: zichtbaar embleem verstoppen doorwerken gevoelig acquisitie. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: aankoop, aanschaffing, aanwinst, verwerving, verworvenheid acquisitie zn.: aanwerving, rekrutering, werving. als synoniem van een ander trefwoord.: acquisitie, gewin, verrijking verworvenheid zn.: woordverbanden van acquisitie grafisch weergegeven. bij andere sites.:
acquisitie Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Betreft: Voorgesteld EU-agentschap voor vermogen, ontwikkeling en acquisitie op defensiegebied. Subject: Proposed EU Agency for Defence Capability Development and Acquisition. acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging.

Contacteer ons