acquisitie definitie
Acquisitie 16 definities Encyclo.
het verwerven van een nieuwe klantenkring. Eng acquisition / take-over burgerlijk recht aanwinst verwerven van nieuwe business Zie ook verkrijgende verjaring / acquisitieve verjaring. Uitspraak kwi'zitsi Verbuigingen acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Fr acquisition / acquérir fusie en overnamerecht aanwinst verwerven door overname aankoop enz. van een nieuw bedrijf of een nieuwe bedrijfsacti. is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd.
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt. Als het product eenmaal wordt afgenomen is het van belang dat de klant tevreden is en vaker wil samenwerken. Op die manier ontstaat een vaste klantenkring voor een bedrijf dat op die manier is verzekert van inkomsten.
Wat betekent acquisitie? Betekenis acquisitie.
Zakenkompas helpt uw bedrijf aan nieuwe business. De meeste ondernemers hebben geweldige ideeën maar het ontbreekt vaak aan de tijd om die op haalbaarheid te testen en om die te vertalen naar strategie. Neem dan contact met mij op via contact of bel voor een afspraak 06 51194118. Ik beloof u een gesprek waar u nog vaak aan terug denkt. Elk bedrijf kent een natuurlijke erosie van het klantenbestand. Een kenmerk hiervan is dat bedrijven dit niet kunnen sturen maar dat het onverwacht en meestal ongewild optreedt.
Acquisitie Wat betekent acquisitie? Betekenis en definitie.
Niet op zoek naar de definitie van acquisitie? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over Acquisitie.org. Betekenis en definitie van acquisitie. Als je gaat zoeken op acquisitie betekenis dan zijn dit de 2 belangrijkste definities. Een poging om iemand iets te laten kopen of doen. Verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten. Daarnaast bestaat er in de financiële wereld een vorm van acquisitie waarbij het gaat om het aankopen of overnemen van aandelen of bedrijven. Acquireren is voor ieder bedrijf van levensbelang.
Betekenis Acquisitie.
Je kunt ook zelf een definitie van Acquisitie toevoegen. Acquisitie betekent letterlijk aanwerven. Als het in een economische context wordt gebruikt betekent het het aankopen van aandelen door een bedrijf van een ander bedrijf. Ook wordt het gebruikt als term voor het overnemen van een bedrijf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit betekent dat bedrijven geen aanmeldingen wil van bedrijven die hun personeel willen verhuren. Acquisitie is het aanwerven of verwerven van iets. Letterlijk wilt dit zeggen dat je iets tot je eigendom maakt. Acquisitie wordt voornamelijk gebruikt wanneer men over de gedeeltelijke overname van een bedrijf spreekt.
Acquisitie definitie Wat betekent acquisitie.
Wanneer één bedrijf besluit een ander bedrijf over te nemen wordt dat een acquisitie genoemd. Het acquirerende bedrijf doet dit door ofwel de meerderheid ofwel het gehele eigendomsbelang van het over te nemen bedrijf aan te kopen. Er zijn twee soorten acquisities vijandig en vriendelijk. Een vijandige overname is de term die wordt gebruikt wanneer een bedrijf zonder zijn toestemming wordt gekocht door een ander bedrijf.
Spelling Zo Woordbetekenis Wat betekent Acquisitie?
Gek woord denk je moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag. Acquisitie heeft twee betekenissen. Kort gezegd zijn dat. Een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen. De overname van een bedrijf door een ander bedrijf. Iemand iets verkopen of laten doen wordt ook wel werven genoemd. Vaak wordt hiermee het werven van nieuwe klanten bedoeld. Je kunt verschillende vormen onderscheiden. Zoals een callcenter vrij willekeurig mensen opbelt om ze hun spullen en/of diensten te verkopen Telefonische Acquisitie.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Met een zin als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld bedoelt de plaatser van de advertentie dat hij er geen prijs op stelt dat andere bedrijven op basis van die advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Contacteer ons