telefonische verkoop
Telefonische Verkoop en Acquisitie ICM Opleidingen Trainingen.
Aan de hand van cases maakt u de koppeling met uw eigen werksituatie. Deze leerzame en interactieve training wordt verzorgd door een professionele trainer op het gebied van telefonische verkoop en acquisitie. De training wordt afgesloten met het opstellen van een persoonlijk actieplan.
Telefonische verkoop Consumentenbescherming Home.
Naast de wettelijke bepalingen van het boek VI van het Wetboek van economisch recht Boek VI WER, moeten leveranciers specifieke informatieverplichtingen naleven voorzien door de gedragscode voor de verkoop op afstand, geïntegreerd in het Akkoord de consument in de vrijgemaakte elektriciteits en gasmarkt PDF, 591.38 Kb.
De 3 basisregels voor het telefonische Verkopersonline.nl.
De 3 basisregels voor het telefonische verkoopgesprek. De eerste opgave bij telefonische verkoop is de nieuwsgierigheid van de prospect prikkelen. Helaas bedienen veel verkopers en telemarketeers zich van ongelukkige gespreksopeningen. In dit artikel vindt u belangrijke basisregels voor geslaagde verkoopgesprekken via de telefoon.
Verkoop op afstand Consumentenbescherming Home.
Specifieke informatie-eisen zijn van toepassing. De consument heeft het recht om zich binnen de 14 kalenderdagen terug te trekken na schriftelijke bevestiging van het contract door de aanbieder. Specifieke verplichtingen zijn voorzien voor telefonische verkoop. Geschillen en klachten. Inbreuken op de wetgeving.
Regels voor telemarketing ACM.nl.
een abonnement op telefonie, internet of een andere telecomdienst? een contract voor levering van elektriciteit, gas, water of warmte energie? Bevestig dan het telefonische aanbod schriftelijk of per e-mail. Zo kunnen consumenten het rustig doorlezen en een bewuste keuze maken.
Verkoop per telefoon Ondernemersplein.
U moet bijvoorbeeld vertellen wat u verkoopt, hoe lang de bedenktijd voor de consument is en wat de kosten zijn. Voor bepaalde overeenkomsten moet de klant de overeenkomst schriftelijk bevestigen. Verkoop en koop op afstand webwinkel. Deze informatie is geplaatst door.:
training Telefonische verkoop en acquisitie.
Maar welk succes boekt u met telefonische verkoop? Hoe vindt u snel de juiste zakelijke benaderingsvorm om tot afspraken te komen? Telefonische acquisitie is een veel gebruikte, en uitdagende methode om klanten te werven. Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van telefonische verkoop en acquisitie?
Telefonische verkoop Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Tip: een telefonische verkoper kan je niet verplichten eerst een bandje af te luisteren over het recht van verzet en het Bel-me-niet Register. Als je tijdens het gesprek aangeeft dat je gebruik maakt van het recht van verzet en niet meer gebeld wilt worden, dan is de telefonische verkoper verplicht dat verzoek direct te verwerken.

Contacteer ons