training telefonische verkoop
Telefonische prospectie Syntra AB.
Hoe krijg je inzicht in de noodzakelijke klantengegevens, de correcte archivering en het beheer ervan? Hoe herken ik koopsignalen aan de telefoon? Deze opleiding is zeer interessant voor zaakvoerders, verkopers, vertegenwoordigers en iedereen die in aanraking komt met telefonische verkoop of het maken van afspraken.
Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren Salesatelier.be.
Sales Assessment Field coaching. Commerciële vaardigheden voor niet-commerciëlen. Meet het leereffect van uw training. De klant zegt nee. U bent hier. Home Blogs blog van glynnis Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren. Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren.
Consenza Training Coaching Telefonische sales.
Bent u alleen of met z'n' tweeën, dan kunt u beter gebruik maken van een coaching. Deze wordt geheel op uw wensen afgestemd. consenza professioneel resultaatgericht. Consenza biedt training en coaching voor iedereen die veel met telefonische verkoop bezig is.
Verkooptrainingen en Salestrainingen Coach Result.
Met deze training zorgt u ervoor dat het rendement uit uw verkoopgesprekken aanzienlijk verbetert. Voor iedereen die meer omzet wil realiseren met zijn/haar telefonische verkoopgesprekken. Binnen en buitendienst medewerkers.; Callcenter medewerkers etc. Wat is het resultaat? U bent o.a. in staat om.: Een uitgaand telefoongesprek op te bouwen volgens een gespreksstructuur. Indruk te maken met een krachtige one-minute story. Efficiënt de klantbehoefte te inventariseren. Klantspecifiek te presenteren en adviseren. Op de juiste manier om te gaan met bezwaren. Op de juiste wijze gebruik te maken van vraag, verkoop en afsluittechnieken.
Telefonisch Verkoop Aquisitie Graham Hulsebos Verkooptrainingen.
Stelt u zich eens voor dat u of uw medewerkers geweldig gemotiveerd met structuur na deze eendaagse open rooster training Telefonische Verkoop Acquisitie die u nu makkelijk online kan boeken zodat het geleerde in de praktijk kunnen toepassen zodat er makkelijker van prospects met het perfecte telefoon-script, met de juiste prettige telefoonstem, controle, voorbij gatekeepers, met beslissers, interesses / kansen/ afspraken ontstaan en met speciale closingskills tot klanten gemaakt worden?
Training telefonische prospectie, telefonisch verkopen, inbound, outbound, voor call-centers, klantendienst.,
Sales training voor zakelijke verkoop B2B. Sales training voor verkoop aan particulieren B2C. Training op maat per sector. Trainingen voor coaches, trainers, team leaders., Topopleiding klantgericht werken. Klantgericht werken bij de overheid. Klantvriendelijke ICT en technische helpdesk. Coaching van een serviceafdeling. Opzetten sales KPI's.' DISC training voor managers. Audits telefonische service.
Telefonische verkoop Cursus Vergelijken Boeken.
Met een cursus telefonische verkoop zijn deze vaardigheden te trainen. Tijdens de training telefonische verkoop krijg je de theoretische kennis en praktische vaardigheden geleerd die je helpen meer rendement uit een telefonische verkoop te halen. Een cursus telefonische verkoop is o.a.
Resultaatgericht prospecteren IFBD.
En toch wordt het telefonische prospecteren te vaak uitgesteld. Met excuses als Geen tijd, Offertes gaan voor, Ik volg eerst mijn bestaande klanten op rechtvaardigt u dit uitstel. Maar waarom die ingebakken weerstand tegen prospectiegesprekken, telefonisch of real life? Omdat de gemiddelde succesratio amper 10% is, krijgt u als verkoper in negen van de tien gevallen een duidelijke neen te horen. En dat schrikt af. PROSPECTEREN WORDT FUN. In de training Prospecteren is Fun reiken we u tools en technieken aan essentieel voor resultaatgerichte prospectie.

Contacteer ons