training telefonische verkoop
Training in zakelijk telefonisch verkopen, voor commerciële binnendienst, klantendienst, opvolgen van offertes.,
Wat doe ik om enthousiasme te creëren: 5 methodes. Hoe hanteer ik weerstanden tegen telefonische verkoop? Wat doe ik als de klant mij probeert af te wimpelen? Hoe hanteer ik bezwaren tegen mijn product/dienst? Hoe sluit ik de deal af aan de telefoon? Cross-sell en up-sell via de telefoon. Een opvangnet voor alles! Resultaten van deze training.
Training telefonische verkoop UNETO-VNI.
Training telefonische verkoop. Wil je je telefonische verkoop en acquisitievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Is je aanpak origineel en klantgericht? Ben je sterk in echt contact maken en prikkelende vragen te stellen? Deze 2-daagse training geeft veel nuttige suggesties, tips, aanbevelingen én praktijkvoorbeelden die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse acquisitiewerkzaamheden en relatiebeheer.
Acquisitie en Telefonische Verkoop MEC Training Advies.
Acquisitie en Telefonische Verkoop. Door het volgen van de training Acquisitie en Telefonische Verkoop zullen de deelnemers op een meer bewuste en effectieve manier hun klant of prospect telefonisch benaderen. Door het volgen van de training Acquisitie en Telefonische Verkoop zullen de deelnemers op een meer bewuste en effectieve manier hun klant of prospect telefonisch benaderen.
Verkooptraining Het BelBuro.
Steeds meer bedrijven willen graag groeien, daar willen wij als Het Belburo graag aan bij dragen door middel van het geven van een telefonische verkooptraining. Geef u op! Wil je weten wanneer de verkooptraining wordt gegeven? Hier vindt u een overzicht van onze evenementen en cursusdagen. Zo kunt u zich regelmatig opgegeven voor de training Succesvol verkopen, waarbij u onder andere leert welke factoren een juiste communicatie in de weg kunnen staan en hoe u hiermee om kunt gaan. Hiermee zijn de deelnemers straks in staat doelmatiger met hun tijd én de tijd van klanten en prospects om te gaan. Tevens kunt u bij ons terecht voor een beurstraining, waarbij u leert in te spelen op iedere bezoeker van de beurs die bij u langsloopt. Is uw beursstand geheel in orde, maar wilt u graag uw competenties op het gebied van verkoop en advies uitbreiden?
Training Telefonische Acquisitie en Verkoop.
Onze Training Telefonische Acquisitie kun je volgen als open training, op een van onze trainingslocaties. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om deze Training Telefonische Acquisitie te organiseren als een speciaal op jouw bedrijf toegespitste in company training. Naar aanleiding van specifieke wensen van organisaties en beroepsgroepen hebben we deze training inmiddels aangepast en toegespitst voor verschillende branches.
Telefonische verkooptrainingen Binnen verkoop ondersteuning.
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of schrijf u direct in voor een training. Copyright Binnen Verkoop Ondersteuning B.V by In Your Face Media. Privacy Beleid Algemene voorwaarden Contact Laatste Berichten. Leadgeneratie Telefonische verkoop Telefonische verkooptrainingen Dataverrijking Koude acquisitie Telefonische acquisitie.
Verkooptraining: Telefonische Verkoop en Acquisitie Klassikaal Graham Hulsebos Verkooptrainingen Werksite.
Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden. Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij telefonische Verkoop Acquisitie.
Training Telefonische Acquisitie: meer klanten nodig?
Training verkoop binnendienst. Training verkoop buitendienst. Training verkoopteam coachen. Training klantvriendelijkheid in de winkel. Training verkoopgesprek in de winkel. Training bijverkopen in de winkel. Training leidinggeven in de winkel. Training telefonische acquisitie. De training telefonische acquisitie levert u meer klanten op.

Contacteer ons