training telefonische verkoop
Training in zakelijk telefonisch verkopen, voor commerciële binnendienst, klantendienst, opvolgen van offertes.,
Hoe hanteer ik weerstanden tegen telefonische verkoop? Wat doe ik als de klant mij probeert af te wimpelen? Hoe hanteer ik bezwaren tegen mijn product/dienst? Hoe sluit ik de deal af aan de telefoon? Cross-sell en up-sell via de telefoon. Een opvangnet voor alles! Resultaten van deze training.
Training Succesvol telefonisch verkopen MKB Cursus en Training.
De training is bedoeld voor mensen die zich veel bezighouden met telefonische verkoop en acquisitie. De training is geschikt voor medewerkers van de verkoopbuitendienst en binnendienst. Wij verzorgen deze training ook voor groepen. Deze wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats naar jouw keuze.
Telefonische verkoop Progress Consulting.
Maar voor het sluiten van een verkoop via de telefoon zijn bepaalde technieken noodzakelijk: u moet snel kunnen overtuigen en bezwaren kunnen pareren. Deze praktische en interactieve training leert u de belangrijkste elementen om uw telefonische commerciële activiteiten te verbeteren.
Telefonische verkoop Telemarkt Trainingen.
Dit vereist commercieel inzicht, planmatig denken en affiniteit met de wensen van uw klanten en prospects. Deze tweedaagse training is omzetgericht. U leert hoe u door een efficiënte en overtuigende benadering van uw klant meer orders kunt genereren uit uw telefonische verkoop.
hoe klanten werven acquisitie training telefonische verkoop.
Training Telefonische Acquisitie en Verkoop. Na het succesvol doorlopen van de training Telefonische Acquisitie krijgt u van ons als bewijsstuk een fraai uitgevoerd certificaat. Open training én in-company. Onze training Telefonische Acquisitie kunt u volgen als open training op een van onze trainingslocaties.
Verkooptraining voor meer omzet, en meer klanten.
Vervolgens gaan we mee in het veld, volgen enkele verkoopgesprekken, en geven feedback. Rent a salescoach biedt zowel training als coaching aan. We doen uw medewerkers groeien van gewone verkopers tot enthousiaste medewerkers die écht bijdragen tot het succes van uw onderneming. Meer verkoop met minder software.
Telefonische Verkoop en Acquisitie ICM Opleidingen Trainingen.
Aan de hand van cases maak je de koppeling met je eigen werksituatie. Deze leerzame en interactieve training wordt verzorgd door een professionele trainer op het gebied van telefonische verkoop en acquisitie. De training wordt afgesloten met het opstellen van een persoonlijk actieplan.
Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren Salesatelier.be.
Sales Assessment Field coaching. Commerciële vaardigheden voor niet-commerciëlen. Meet het leereffect van uw training. De klant zegt nee. U bent hier. Home Blogs blog van glynnis Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren. Telefonische afspraak maken in 9 stappen: telefonisch prospecteren.

Contacteer ons