acquisitie betekenis
Acquisitie 18 definities Encyclo.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiƫle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
Wat is de betekenis van acquisitie? En hoe werf je er klanten mee?
Het nadeel van deze vorm van acquisitie is dat het wat meer tijd kost voordat het zich uitbetaalt in nieuwe klanten en omzet. Het grote voordeel van deze acquisitiestrategie is dat hij, als dit eenmaal goed werkt, heel makkelijk op te schalen is.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
aangekochte aankoop aanschaf aanwinst afname boodschap koop kopen verkrijging verwerving. In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wat betekent dat? Zie acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 16 definities op Encyclo.
Acquisiteren / acquireren.
Het werkwoord gaat niet rechtstreeks terug op een Franse tegenhanger: het woord acquisiter bestaat niet. Acquisiteren is dus Frans van Nederlandse bodem: het leenwoord acquisitie is in het Nederlandse taalgebruik omgevormd tot werkwoord. Comiteren / comitteren / commiteren / committeren.
Acquisitie Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Acquisitie is letterlijk het verkrijgen van iets, of verwijst naar het verkregene. In het bijzonder kan het verwijzen naar.: warme of koude acquisitie. Overname van een bedrijf. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat betekent dat? Met deze zin wordt bedoeld: We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. In personeelsadvertenties wordt met Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiƫle klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Warme acquisitie: De factor 10! Online Leadbox Leadgeneratie van betekenis.
Ik bedoel hier niet mee te zeggen dat koude acquisitie geen effect kan hebben, maar het vergt wel een hoop tijd en energie. Daar waar we er bij koude acquisitie op uit trekken om nieuwe klanten te werven, komen ze bij warme acquisitie naar jou toe.

Contacteer ons