acquisitie betekenis
Acquisitie 16 definities Encyclo.
het verwerven van een nieuwe klantenkring. Eng acquisition / take-over burgerlijk recht aanwinst verwerven van nieuwe business Zie ook verkrijgende verjaring / acquisitieve verjaring. Uitspraak kwi'zitsi Verbuigingen acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Fr acquisition / acquérir fusie en overnamerecht aanwinst verwerven door overname aankoop enz. van een nieuw bedrijf of een nieuwe bedrijfsacti. is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd.
Wat betekent acquisitie? Betekenis acquisitie.
Zakenkompas helpt uw bedrijf aan nieuwe business. De meeste ondernemers hebben geweldige ideeën maar het ontbreekt vaak aan de tijd om die op haalbaarheid te testen en om die te vertalen naar strategie. Neem dan contact met mij op via contact of bel voor een afspraak 06 51194118. Ik beloof u een gesprek waar u nog vaak aan terug denkt. Elk bedrijf kent een natuurlijke erosie van het klantenbestand. Een kenmerk hiervan is dat bedrijven dit niet kunnen sturen maar dat het onverwacht en meestal ongewild optreedt.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen verwerven. Pages under Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Opfristraining taalregels 22 juni 2017 Schrijf u snel in. 070-356 12 20 geen taalvragen.
Acquisitie Wikipedia.
Overname van een bedrijf. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Acquisitie en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.
Spelling Zo Woordbetekenis Wat betekent Acquisitie?
Gek woord denk je moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag. Acquisitie heeft twee betekenissen. Kort gezegd zijn dat. Een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen. De overname van een bedrijf door een ander bedrijf. Iemand iets verkopen of laten doen wordt ook wel werven genoemd. Vaak wordt hiermee het werven van nieuwe klanten bedoeld. Je kunt verschillende vormen onderscheiden. Zoals een callcenter vrij willekeurig mensen opbelt om ze hun spullen en/of diensten te verkopen Telefonische Acquisitie. Of denk aan de jehova-getuige die het welzijn van zijn voeten riskeert om je te overtuigen van hun levenswijze.
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt. Als het product eenmaal wordt afgenomen is het van belang dat de klant tevreden is en vaker wil samenwerken. Op die manier ontstaat een vaste klantenkring voor een bedrijf dat op die manier is verzekert van inkomsten.
Acquisitie Wat betekent acquisitie? Betekenis en definitie.
Niet op zoek naar de definitie van acquisitie? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over Acquisitie.org. Betekenis en definitie van acquisitie. Als je gaat zoeken op acquisitie betekenis dan zijn dit de 2 belangrijkste definities. Een poging om iemand iets te laten kopen of doen. Verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten. Daarnaast bestaat er in de financiële wereld een vorm van acquisitie waarbij het gaat om het aankopen of overnemen van aandelen of bedrijven. Acquireren is voor ieder bedrijf van levensbelang. Het hebben van een goede new business strategie zorgt ervoor dat je continu werkt aan het opbouwen van nieuwe klantrelaties.
Betekenis Acquisitie.
Je kunt ook zelf een definitie van Acquisitie toevoegen. Acquisitie betekent letterlijk aanwerven. Als het in een economische context wordt gebruikt betekent het het aankopen van aandelen door een bedrijf van een ander bedrijf. Ook wordt het gebruikt als term voor het overnemen van een bedrijf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit betekent dat bedrijven geen aanmeldingen wil van bedrijven die hun personeel willen verhuren. Acquisitie is het aanwerven of verwerven van iets. Letterlijk wilt dit zeggen dat je iets tot je eigendom maakt. Acquisitie wordt voornamelijk gebruikt wanneer men over de gedeeltelijke overname van een bedrijf spreekt.

Contacteer ons