acquisitie betekenis
Vastgoedbeheer, de exploitatiefase Exploitatiekosten.com.
Invloedsfactoren bij de acquisitie van vastgoed worden onder andere bepaald door fysieke aspecten van het vastgoed locatie, onderhoudstoestand, etc. en het beleid van de koper. Bij de bouw van vastgoed worden de stichtingskosten bepaald door de grondkosten, de bouwkosten en de bijkomende kosten. De bouwkosten bestaan uit de directe kosten van het pand, indirecte kosten van het pand, algemene kosten, winst en risico-opslagen en de belasting toegevoegde waarde. De exploitatiefase is de langste fase van het vastgoedbeheer en wordt gevormd door het commercieel, technisch en administratief management. Een gedegen begroting van de kosten en opbrengsten in de exploitatiefase is essentieel om te bepalen of de investeringskosten kunnen worden terugverdiend. Deze website is gemaakt om u meer inzicht te geven in de vastgoedexploitatie en exploitatiekosten kengetallen. Door huidige economische omstandigheden en toekomstige demografische ontwikkelingen zal de exploitatiefase van vastgoed een grotere rol van betekenis gaan krijgen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op acquisitie in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Vacaturetekst: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld Sollicitatiedokter.
Acquisitie werd namelijk niet op prijs gesteld. Doordat de sollicitant zo werd overvallen door deze reactie, ging ze twijfelen. Had ze de tekst in de vacature wel goed begrepen? Klonk ze meer als tussenpersoon dan als een geïnteresseerde sollicitant? Of begrijpt de persoon aan de andere kant van de lijn de betekenis van acquireren niet?
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie wat is de betekenis definitie. Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven' het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven. Laatste wijziging: 15-06-2011.
Acquisitie 16 definities Encyclo.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
acquisitie Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: acquisitie DE acquisitie ES acquisitie FR. Vertalingen acquisitie NLEN. de acquisitie v. the shoppings; the procurance.
Betekenis-definitie acquisitie: Algemeen Poging om iemand iets te laten kopen of doen. DFB De Financiële Begrippenlijst.
In de financiële wereld Aankoop, overname of het verkrijgen van een controlerend belang; meestal gebruikt in verband met de overname van een onderneming door een andere onderneming. Bij een acquisitie verwerft één partij een dominante positie ten opzichte van andere aandeelhouders.

Contacteer ons