ludieke acties promotie
Tilburg fietst Wijdoendingen.
Tilburg is gek op fietsen en dat mag iedereen weten. is een campagne met promotie acties om iedereen op de fiets te krijgen en het gebruik van de fiets te belonen. Wij verzorgden in 2009 en 2011 de activiteiten en evenementen rond Tilburg fietst! In opdracht van de gemeente en met behulp van sponsoren en ondernemers uit de regio organiseerde we een scala aan ludieke en vooral leuke acties om het fietsbeleid in de stad te promoten.
Promotie" Opperdoezer Ronde werd van ludieke een commerciële actie."
Promotie" Opperdoezer Ronde werd van ludieke een commerciële actie." Willem Dijk Senior begon in 1988 om een beetje spektakel en ophef te maken om het eerste kistje Opperdoezer Ronde te bemachtigen. Dit deed hij destijds met Hans en Robert Vogel op de Veiling WFO te Zwaagdijk. We" gaven ieder jaar weer een beetje extra aandacht aan de Opperdoezer Ronde. Toen kregen meer handelaren lucht van deze populaire acties en begonnen ze ook te bieden, wat op zich prachtig was, want vaak werd de opbrengst geschonken aan een goed doel, blikt Willem Dijk senior terug.
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media.
Wanneer je een event organiseert op een nieuwe locatie of voor het eerst een event laat doorgaan voor een nieuwe doelgroep, dan is dit een no-brainer. Het is immers een unieke gelegenheid om een relevante doelgroep te bereiken die jouw bedrijf, merk of event nog niet kent. Maar daar stopt het niet: je kunt er ook leads mee bewerken die al verder in de Funnel zitten door middel van remarketing. Met de custom audiences aangepaste doelgroepen van Facebook is het bijvoorbeeld mogelijk om advertenties te tonen aan mensen die je eventwebsite al bezocht hebben, maar nog niet zijn ingeschreven voor je event. Dit kan een prima middel zijn om oprecht geïnteresseerde twijfelaars of late beslissers toch nog over de streep te trekken. Tip 10: Kijk ook al verder. Kijk ook al even vooruit naar je event zelf, en denk specifiek na over twee zaken: hoe kun je jouw event nog verder promoten tijdens het event zelf, en welke content kun je uit je event halen? Die content kun je gebruiken in een afrondende post na afloop van je event of bij de promotie van een volgend event dat je organiseert.
Volgende week mogelijk ludieke actie voor promotie Weekend Varken Boerderij.nl.
Nieuws 4 sep 2014. Volgende week mogelijk ludieke actie voor promotie Weekend Varken. Overloon De Stichting Varkens in Zicht werkt samen met NVV, LTO en NAJK aan een ludieke actie om het Weekend van het Varken onder de aandacht te brengen bij het publiek. Dat meldt projectleider Mechie Beurskens van Varkens in Zicht. De actie zou midden volgende week moeten plaats vinden. Ze wil er verder nog niet veel over zeggen. Duidelijk is wel dat er dit weekeinde geen grote acties van varkenshouders op stapel staan om het weekeinde te promoten.
19 creatieve ideeën voor evenementpromotie om aanwezigheid te verhogen Eventbrite Nederland Blog.
Om meer inzicht te krijgen in de promotie van je aanstaande evenement download je De 10 beste manieren om je evenement online te promoten. Janneke van Egmond. Janneke van Egmond is redacteur en marketeer bij Eventbrite. Met jaren ervaring als Account Manager in de Eventbranche weet ze als geen ander wat organisatoren bezighoudt en s nachts wakker houdt. Houdt van zingen, lezen en koken. Ga aan de slag met Eventbrite. Vind de oplossing die bij jou past, zodat je meer tickets kunt verkopen, je evenement kan laten groeien en direct kunt beginnen met je verkoop. Aan de slag. 5 krachtige en betaalbare manieren om jouw evenement online te promoten. De 10 beste manieren om je evenement online te promoten. Alles wat je moet weten om een Snapchat geofilter voor je event te maken.
Automobielmanagement.nl Ludieke actie Continental voor promotie wielengids.nl.
Volkswagen en dieselgate. Ludieke actie Continental voor promotie wielengids.nl. Om het wielenassortiment onder de aandacht te brengen, houdt Continental Banden Groep deze week een ludieke actie bij een honderdtal klanten. Redactie Automobiel Management Stuur een e-mail 24 maart 2015 1200.:
8 sprekende voorbeelden van guerrillamarketing Ikgastarten.
De kosten voor deze vorm van reclame zijn relatief laag ten opzichte van langdurige campagnes. De meeste acties zijn ludiek, of bedoeld als stunt. Hierdoor maak je vaak alleen kosten om de actie voor te bereiden, want als de stunt lukt, wordt dit door verschillende partijen blogs, radio, websites overgenomen. De beste acties gaan zelfs viral. Hoe zet je guerillamarketing in? De bekendste acties zijn van grote bedrijven, maar het is toch vooral een ideaal middel voor kleinere bedrijven die een relatief klein reclamebudget hebben. Door een slimme, goed getimede campagne kun je toch een groot publiek bereiken. En vooral ook veel goodwill opbouwen. Wie klein is moet niet alleen slim zijn, maar vooral out-of-the-box denken. Onderscheiden van concurrentie. Je moet je zien te onderscheiden van de concurrentie en zeker ten opzichte van de grote bedrijven tegen wier reclamebudget je toch niet op kunt boksen. Probeer daarom een guerrillamarketingactie op te zetten in combinatie met een social mediastrategie. Lees deze onderstaande voorbeelden van succesvolle guerrillamarketingcampagnes. Een sprekend voorbeeld van een guerillamarketingcampagne is van dit lokale radiostation in Glasgow.
U zoekt creatieve promotiemiddelen? JSP Reclame ontwerpt ze.
Dit ludieke reclame en promotie item is vervaardigd doormiddel van zeefdruk in 3 kleuren. Vervolgens is het materiaal gestanst. Ontwerp koffertje huisstijl. Opvallen met ludieke promotiemiddel? Polypropyleen is een milieu vriendelijk materiaal dat zicht uitstekend laat verwerken tot elke denkbare vorm en bewerking.

Contacteer ons