ludieke acties promotie
8 sprekende voorbeelden van guerrillamarketing Ikgastarten.
Alles klopt aan de video: de muziek, de locatie, de beelden, de trucks, de demonstratie van de stuurondersteuning en het belangrijkste: het is niet zozeer promotie van het merk of product, maar de video benadrukt de betrouwbaarheid van het merk en product. Het zette zowel Volvo als Van Damme weer volledig op de kaart. De reclamespot ging viral, werd overal op social media gedeeld en is inmiddels meer dan tachtig miljoen keer op YouTube bekeken. En dat terwijl de video helemaal niet op televisie is uitgezonden. En de doelgroep beperkt is: bijna niemand rijdt immers in een vrachtwagen. Dit waren drie voorbeelden van een video, maar je hebt meestal helemaal geen film nodig om een guerrillamarketingcampagne te voeren. Vaak is een ludieke reclame-uiting genoeg wel zo goedkoop en vooral minder bewerkelijk.
Sterke promotie Formaat.
Een creatieve mediamix. Wees creatief in het kiezen van je communicatiemiddelen, probeer zoveel mogelijk dingen uit en kijk wat werkt. Denk eraan, je hoeft niet één middel te kiezen. Voor één activiteit kan je verschillende communicatiemiddelen mixen. ludieke acties op de jaarmarkt.
55 ideeën om nieuwe klanten te werven Open Circles Academy.
En ze zijn nog gratis ook. Dus ieder kwartaal zorg ik dat ik een in het oog springende actie heb. Dan blijft het voor de krant ook acceptabel zonder dat het op reclame gaat lijken. De rest van de tijd vul ik weer met andere acties.
Ludieke actie: Haagse Markt trakteert de regio Omroep West.
Dan keek je vrijdagochtend misschien even vreemd op toen er her en der extra bewegwijzering opdook. Ondernemers van de Haagse Markt hebben de bordjes, met daarop de afstand in kilometers tot de Haagse Markt, ter promotie opgehangen in de regio. Het gaat om een ludieke actie van in totaal 540 ondernemers.
Val extra op met promotie dames! Promotieteam inhuren? PromotieDames.nl.
Heeft u een product of dienst die u onder de aandacht wilt brengen bij uw potentiële klanten? Ga dan voor een ludieke promotie actie met opvallende promotie meisjes! Of u nu op zoek bent naar het juiste promotieteam of een partner voor de creatie van het totaal concept: Bij Promotie Dames maken we een passend plan samen met u. Door onze jarenlange ervaring in Fieldmarketing weten we hoe wij uw doelstellingen gaan behalen! Voor welke promotionele acties zijn wij inzetbaar?
6 praktische tips om je boek te promoten Boekscoutblog.
Tip 6: Durf een ludieke actie op te zetten. Natuurlijk kun je een stand op een boekenmarkt inrichten of meedoen aan een literaire avond, maar sommige auteurs durven hun promotie naar een hoger plan te tillen door een ludieke actie op touw te zetten.
19 manieren om je naamsbekendheid te vergroten De Zaak.
Organiseer een prijsvraag of ludieke actie en laat de wereld weten dat je dit doet. Ook veel gebruikt op Facebook. 17 Bezoek open koffie'-bijeenkomsten.' Ga op de koffie bij andere ondernemers. Er ontstaan steeds meer lokale netwerkbijeenkomsten waarbij je ondernemers uit de buurt kunt ontmoeten.
Promotie Çavaria.
Zo kan je zelf beslissen wat je wilt weggeven en leert men jouw vereniging en/of activiteit beter kennen. Je kan ook altijd zorgen dat je opvalt met een ludieke actie flashmob, verkleed flyeren, recordpoging, leuk filmpje. Hiermee is het ook makkelijker om de pers te halen dan met een standaard flyertje. De pers halen is uiteraard ook een vorm van promotie.

Contacteer ons