ludieke acties promotie
Event Promotie 2do-events.
Af en toe wat hint in de vorm van. een uitnodiging, gadgets, aanstellingen en ludieke acties. geven een leuke bijdrage hieraan. Sinds 2016 zijn wij ook gespecialiseerd in het promoten van evenementen. Dit kan op diverse manieren, vooraf, tijdens en achteraf, uitgebreid of minimaal, groots of fijntjes.
Docenten KHM protesteren met ludieke acties tegen nakende o. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Docenten KHM protesteren met ludieke acties tegen nakende ontslagen. 04/05/2005 om 0000: door GDB Print Corrigeer. MECHELEN In oktober 2004 besloot de raad van bestuur van de Katholieke Hogeschool Mechelen KHM om veertien voltijdse jobs te besparen.
Ludieke actie: Haagse Markt trakteert de regio Omroep West.
Dan keek je vrijdagochtend misschien even vreemd op toen er her en der extra bewegwijzering opdook. Ondernemers van de Haagse Markt hebben de bordjes, met daarop de afstand in kilometers tot de Haagse Markt, ter promotie opgehangen in de regio. Het gaat om een ludieke actie van in totaal 540 ondernemers.
Post Promotie Scholing open per voorjaarscongres EU monitor.
Van het geslaagde nieuwjaarsgala tot het opzetten van het allereerste scholingsprogramma van DWARS: Het was een waar genoegen om dit kunnen doen. Ik heb met jullie zowel gave social media-acties gedaan, als traditionele ludieke acties op straat en juist van die diversiteit heb ik genoten. Ik ben er van overtuigd dat Nederland een groener en solidairder geluid nodig heeft. Aan voor mij en DWARS ononderhandelbare waardes op het gebied van vrijheid, gelijkheid en vrijzinnigheid wordt in de politiek te vaak voorbij gegaan. Eerlijk delen; ook als de door crisis overmande pot wat minder schaft. Ik hoop ook na het aflopen van mijn bestuurstijd nog bij te kunnen dragen aan het duurzame en sociale geluid van DWARS. De aankomende tijd tot het voorjaarscongres zal ik nog met plezier mijn functie vervolgen. Schroom dus niet om me te mailen of bellen met een goed idee op het gebied van Promotie Scholing!
Winacties Dé specialist in winkelcentrum promotie.
Dant wint de gelukkige codekraker de inhoud van de kluis! Een ludieke actie die zowel traffic naar uw social media pagina's' genereert, als naar uw winkelcentrum. Een mysterieus, groot cadeau bevindt zich midden in uw winkelcentrum. Wat" zou er in zitten" Nieuwsgierig nemen uw bezoekers een kijkje bij de videozuil naast deze box.
Promotietechnieken die werken Zakelijk: Marketing.
Om een optimaal effect te hebben van een website moet men er voor zorgen dat die ook snel te vinden is en dat de klanten er van op de hoogte zijn. Dit kan gebeuren door ludieke acties zoals een winkelketen bijvoorbeeld sleutelhangers heeft waarop hun website staat of een fietscriterium USB-sticks geeft waarop eveneens het adres vermeld staat.
Vlaams infocentrum land en tuinbouw België verkoopt Rusland een peer richting EK voetbal VILT.
Hazard en co verkopen Rusland een stevige peer. Of toch alvast figuurlijk, want via een ludieke campagne op de led-reclamepanelen langs het veld wordt de Belgische conferencepeer gepromoot. Initiatiefnemer vzw Fruittelers Zuid-Limburg hekelt daarmee de Russische boycot en lanceert tegelijk een speelse promotie en bewustmakingscampagne rond fruit van Belgische bodem en gezond eten.
Ludieke actie IJsseldelta Marketing om regio te promoten Reacties De Stadskoerier.
Om de deelnemers te bedanken voor hun interesse in de regio geeft IJsseldelta Marketing een eenmalige korting van 20% op een overnachting dit najaar in de IJsseldelta. Maar liefst twintig sfeervolle accommodaties profiteren mee van deze ludieke actie, een sympathiek gebaar om toeristen te verleiden de regio te bezoeken. Naast extra promotie voor de regio levert dit voordeel ook extra inkomsten voor de lokale ondernemers op.

Contacteer ons