ludieke acties promotie
Ludieke actie: Haagse Markt trakteert de regio Omroep West.
Dan keek je vrijdagochtend misschien even vreemd op toen er her en der extra bewegwijzering opdook. Ondernemers van de Haagse Markt hebben de bordjes, met daarop de afstand in kilometers tot de Haagse Markt, ter promotie opgehangen in de regio. Het gaat om een ludieke actie van in totaal 540 ondernemers.
Post Promotie Scholing open per voorjaarscongres EU monitor.
Van het geslaagde nieuwjaarsgala tot het opzetten van het allereerste scholingsprogramma van DWARS: Het was een waar genoegen om dit kunnen doen. Ik heb met jullie zowel gave social media-acties gedaan, als traditionele ludieke acties op straat en juist van die diversiteit heb ik genoten. Ik ben er van overtuigd dat Nederland een groener en solidairder geluid nodig heeft. Aan voor mij en DWARS ononderhandelbare waardes op het gebied van vrijheid, gelijkheid en vrijzinnigheid wordt in de politiek te vaak voorbij gegaan. Eerlijk delen; ook als de door crisis overmande pot wat minder schaft. Ik hoop ook na het aflopen van mijn bestuurstijd nog bij te kunnen dragen aan het duurzame en sociale geluid van DWARS. De aankomende tijd tot het voorjaarscongres zal ik nog met plezier mijn functie vervolgen. Schroom dus niet om me te mailen of bellen met een goed idee op het gebied van Promotie Scholing!
Winacties Dé specialist in winkelcentrum promotie.
Dant wint de gelukkige codekraker de inhoud van de kluis! Een ludieke actie die zowel traffic naar uw social media pagina's' genereert, als naar uw winkelcentrum. Een mysterieus, groot cadeau bevindt zich midden in uw winkelcentrum. Wat" zou er in zitten" Nieuwsgierig nemen uw bezoekers een kijkje bij de videozuil naast deze box.
Maak van jouw evenement een succes met onze promotietips Flyer.be.
Als je een goed beeld schetst van je klanten, heb je ook een degelijke basis om te bepalen op welke plaatsen en via welke kanalen je promotie het efficiëntst zal zijn. Je wil natuurlijk enkel promotie voeren waar potentiële klanten ze zullen zien. We starten met online tips, daarna geven we nog enkele offline tips. Online heb je als basis natuurlijk je website als je die hebt. Maar daarnaast zijn er nog een aantal andere kanalen waar je gebruik kan van maken. 1 Maak je evenement duidelijk zichtbaar op je website. Heb je zelf een website? Dan is dit het ideale medium om je eigen evenement in de kijker te zetten. Zorg ervoor dat geïnteresseerde bezoekers op een mooie landingspagina terecht komen en meteen zien waar ze zich kunnen inschrijven of tickets kunnen kopen. Heb je geen website? Maak dan minstens een gratis Facebook evenement aan.
Vlaams infocentrum land en tuinbouw België verkoopt Rusland een peer richting EK voetbal VILT.
Hazard en co verkopen Rusland een stevige peer. Of toch alvast figuurlijk, want via een ludieke campagne op de led-reclamepanelen langs het veld wordt de Belgische conferencepeer gepromoot. Initiatiefnemer vzw Fruittelers Zuid-Limburg hekelt daarmee de Russische boycot en lanceert tegelijk een speelse promotie en bewustmakingscampagne rond fruit van Belgische bodem en gezond eten.
Ludieke actie IJsseldelta Marketing om regio te promoten Reacties De Stadskoerier.
Om de deelnemers te bedanken voor hun interesse in de regio geeft IJsseldelta Marketing een eenmalige korting van 20% op een overnachting dit najaar in de IJsseldelta. Maar liefst twintig sfeervolle accommodaties profiteren mee van deze ludieke actie, een sympathiek gebaar om toeristen te verleiden de regio te bezoeken. Naast extra promotie voor de regio levert dit voordeel ook extra inkomsten voor de lokale ondernemers op.
8 sprekende voorbeelden van guerrillamarketing Ikgastarten.
Nivea bracht een tube met crème dat cellulitis tegengaat op de markt en bedacht een ludieke manier om dit onder de aandacht te brengen. Het werd onderstaande foto, een briljante manier om in één beeld het probleem en de oplossing te vangen.
Hoe promoot ik een webshop? Handige tips tricks. Sendcloud.
Zo blijkt Facebook te zorgen voor de meeste bezoeken en sales voor webshops. Zorg ervoor dat u een fanbase opbouwt op de kanalen waar u zit, door inspirerende content, ludieke acties en inspelen op relevante nieuwtjes met uw webshop en producten. Tip: Communiceer over uw acties via Facebook. Officieel zijn Facebook like, share en win acties verboden. Maar door met uw webshop een actie op te zetten en deze te delen via Social Media, kunt u mond-tot-mond reclame stimuleren. Verkoopt u fashion of woonaccessoires? Dan is Pinterest een kanaal waarop u absoluut aanwezig wil zijn. Dit kanaal wordt namelijk door gebruikers gebruikt om inspiratie op te doen. Via Twitter kunt u op zoek gaan naar wat er leeft onder uw doelgroep. Als u dat weet hebt u goud in handen en kunt u er vervolgens weer op inspelen met uw webshop. Vergis u niet in de kracht van offline promotie.

Contacteer ons