ludieke acties promotie
Beste manier om je evenement te promoten en het is niet wat je denkt.
Clubs en discotheken. Kastelen, land en herenhuizen. Schouwburgen en theaters. Marketing en promotie. Ticketing en registratie. Fanfares / drumbands. Zangers en zangeressen. Beveiliging en beveiligingsagenten. EHBO en hulpverleners. Schoonmaak en afvalverwerking. Beveiliging en beveiligingsagenten. EHBO en hulpverleners. Radiocommunicatie walkie talkie.
Promotie en campagnes.
Promotie en campagnes. Naast onderzoek en advies besteedt TreinTramBus veel aandacht aan promotie en campagnes. Hieronder vind je meer informatie over onze campagnes en projecten.: Eerste Hulp Bij Openbaar vervoer. Groene Halte wandelen en openbaar vervoer. Campagneweken Netwerk Duurzame Mobiliteit.
8 sprekende voorbeelden van guerrillamarketing Ikgastarten.
Alles klopt aan de video: de muziek, de locatie, de beelden, de trucks, de demonstratie van de stuurondersteuning en het belangrijkste: het is niet zozeer promotie van het merk of product, maar de video benadrukt de betrouwbaarheid van het merk en product. Het zette zowel Volvo als Van Damme weer volledig op de kaart. De reclamespot ging viral, werd overal op social media gedeeld en is inmiddels meer dan tachtig miljoen keer op YouTube bekeken. En dat terwijl de video helemaal niet op televisie is uitgezonden. En de doelgroep beperkt is: bijna niemand rijdt immers in een vrachtwagen. Dit waren drie voorbeelden van een video, maar je hebt meestal helemaal geen film nodig om een guerrillamarketingcampagne te voeren. Vaak is een ludieke reclame-uiting genoeg wel zo goedkoop en vooral minder bewerkelijk.
Fotomarketing Voor een ludieke promotie-actie promotions photobooth.
Laat je photobooth branden zodat deze geheel in het concept van je campagne past. De fotoprint voorzien van logo en promotietekst is dé manier om op te vallen. Upload alle foto's' direct naar social media. Wat is nou betere promotie!
Ludieke acties tijdens cruciale momenten Reklamerakkers.
Ludieke acties tijdens cruciale momenten was posted on juni 25th, 2014 at 9.41am and is filed under Reclames maken. Zoeken naar: Zoeken. Meest recente berichten. De 3 ws van displays: waarom, wat en welke? 4 tips voor een optimale inzet van POS materiaal.
Kinderrechtendag: UNICEF België organiseert originele actie in Belgische treinstations UNICEF.
Om het Belgische publiek te informeren over het belang van het kinderrechtenverdrag en de noodzaak om onze inspanningen voor de bescherming en promotie van de rechten voor ieder kind verder te zetten, organiseert UNICEF Belgie op dinsdagochtend 20 november een ludieke actie in verschillende treinstations in ons land.
40 Facebook post ideeën voor uw bedrijfspagina LINCELOT.
Daar haken mensen op af. Deel daarentegen vooral nuttige en relevante content die gerelateerd is aan uw business. MAAR het kan zeker geen kwaad om af en toe een leuke promotie, actie of aanbieding te posten. Het geeft uw doelpubliek een extra reden om u te volgen.
Ludieke actie IJsseldelta Marketing om regio te promoten Reacties De Stadskoerier.
Om de deelnemers te bedanken voor hun interesse in de regio geeft IJsseldelta Marketing een eenmalige korting van 20% op een overnachting dit najaar in de IJsseldelta. Maar liefst twintig sfeervolle accommodaties profiteren mee van deze ludieke actie, een sympathiek gebaar om toeristen te verleiden de regio te bezoeken. Naast extra promotie voor de regio levert dit voordeel ook extra inkomsten voor de lokale ondernemers op.

Contacteer ons