persoonlijke brief voorbeeld
Een persoonlijke brief schrijven wikiHow.
Voor de indeling maakt het niet uit of je je brief op de klassieke manier post of per e-mail verstuurt: een persoonlijke brief is als het goed is opgebouwd uit een aanhef, een paar vragen aan de ontvanger van de brief, wat nieuws over jezelf en een passende afsluiting.
Klikbrief.nl: Sneller en beter brieven schrijven!
Stap 1: Soort brief kiezen. Maak een keuze uit één van de beschikbare brieven en klik op Volgende" stap" om verder te gaan. Heb je uitleg bij de verschillende stappen nodig? Klik dan op de knop Help. Succes met het maken van je brief!
Persoonlijke brief: voorbeelden Educatie en School: Taal.
Aanhef en afsluiting Nederlandse brief Aanhef en afsluiting van een Nederlandse brief voor zowel een zakelijke / formele brief als voor een persoonlijke / info. Engelse e-mail voorbeeld Zakelijk of Persoonlijk Hoe schrijf je een goede Engelse zakelijke e-mail? En hoe een persoonlijke of informele email?
5.2. Een persoonlijke brief of e-mail schrijven.
Een persoonlijke brief of e-mail schrijven. Verschillen tussen een brief en een e-mail. Gebeurtenissen beschrijven en nieuwtjes uitwisselen. Een kattebelletje schrijven. Spreken altijd en overal. Een persoonlijke brief of e-mail schrijven. Hier vind je informatie over hoe je een persoonlijk brief of e-mail kan schrijven.
Voorbeeldbrieven: Zakelijke en persoonlijke brief Engels / Nederlands.
Persoonlijke brief in het Engels: voorbeeld. Hoe moet je een persoonlijke brief schrijven in het Engels? Niet alleen uitleg bij aanhef en afsluiting, maar ook bij het daadwerkelijk schrijven van een Engelse persoonlijke brief. Aanhef en afsluiting van een Engelse brief.

Contacteer ons