betekenis acquisitie
Betekenis Acquisitie.
Bij het werven van nieuwe personeelsleden staat regelmatig onderop de advertentie dat acquisitie niet op prijs wordt gesteld, dit omdat ze niet willen dat andere bedrijven ongewild hun diensten aanbieden. Syl123 op 2017-09-20. Overname Bron: dfbonline.nl. De ander voor jou laten werken.jij, stouterd peter op 2013-07-09. Betekenis van Acquisitie toevoegen.
Acquisitie betekenis Basiseconomie.nl.
Binnen een bedrijf is acquisitie van groot belang. Koude en warme acquisitie betekenis. Er zijn twee soorten acquisitie, namelijk de koude acquisitie en de warme acquisitie. Koude acquisitie betekenis. Bij de koude acquisitie betekenis gaat het er over dat je volledig nieuwe klanten gaat benaderen ook wel prospects genoemd.
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie wat is de betekenis definitie. Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
Acquisitie 16 definities Encyclo.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven' het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven. Laatste wijziging: 15-06-2011.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
Acquisitie van betekenis in twee keer Minder moeite Meer resultaat.
Laten we bellen. Acquisitie van betekenis in twee keer. Wat ontzettend tof dat je met mij de stap wil zetten om de impact van je telefoongesprekken te vergroten. Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt binnen 48 uur de eerste factuur.
Betekenis-definitie acquisitie: Algemeen Poging om iemand iets te laten kopen of doen. DFB De Financiële Begrippenlijst.
In de financiële wereld Aankoop, overname of het verkrijgen van een controlerend belang; meestal gebruikt in verband met de overname van een onderneming door een andere onderneming. Bij een acquisitie verwerft één partij een dominante positie ten opzichte van andere aandeelhouders.

Contacteer ons