betekenis acquisitie
Betekenis-definitie acquisitie: Algemeen Poging om iemand iets te laten kopen of doen. DFB De Financiële Begrippenlijst.
In de financiële wereld Aankoop, overname of het verkrijgen van een controlerend belang; meestal gebruikt in verband met de overname van een onderneming door een andere onderneming. Bij een acquisitie verwerft één partij een dominante positie ten opzichte van andere aandeelhouders.
Acquisiteren / acquireren.
Het werkwoord gaat niet rechtstreeks terug op een Franse tegenhanger: het woord acquisiter bestaat niet. Acquisiteren is dus Frans van Nederlandse bodem: het leenwoord acquisitie is in het Nederlandse taalgebruik omgevormd tot werkwoord. Comiteren / comitteren / commiteren / committeren.
Google Analytics uitleg: wat kun je ermee? BS Media IM.
Acquisitie in Google Analytics.: Acquisitie in Google Analytics geeft je de mogelijkheid om in te zien waar je bezoekers vandaan komen. Als je op overzicht klikt, zie je een overzicht van de kanalen waar de bezoeker vandaan komt over de geselecteerde periode.
Acquisitie: Maak jaarlijks een Acquisitieplan.
Acquisitie: Maak jaarlijks een Acquisitieplan. Acquisitie heeft als belangrijkste commerciële betekenis het proberen om iemand te laten kopen of doen. In de praktijk gaat het bij acquisitie om het verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten. is er in de financiële wereld sprake van acquisitie als het gaat om het aankopen of overnemen van aandelen of bedrijven.
Mijn vervaldagbericht vermeldt acquisitiekosten en administratiekosten. Wat zijn die kosten? Verhogen ze mijn premie? DKV.
Raming van de administratiekosten kosten voor het jaarlijkse beheer van de verzekeringsovereenkomst. Met de aparte vermelding van de kosten heb je een beter beeld over het precieze deelbedrag van je premie dat DKV aanwendt voor de dekking van het verzekerde risico.
Google Analytics: acquisitie rapporten, hoe werkt het?
Blog Google Analytics: acquisitie rapporten. Google Analytics: acquisitie rapporten. Geschreven door Jan van den Broek op dinsdag 15 november 2016. Vorige week heeft Kristie toegelicht wat je uit de doelgroep rapporten haalt. Deze week neem ik de acquisitie rapporten met je door.
acquisitie WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. acquisitie" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. acquisitie op website: Etymologiebank.nl.
Acquisitie 18 definities Encyclo.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.

Contacteer ons