betekenis acquisitie
Acquisitie onze inzet geeft jou bedrijf meer omzet.
Acquisitie heeft als letterlijke betekenis werven en telefonische acquisitie is een effectieve manier om leads te kwalificeren en om nieuwe klanten binnen te halen. Via de telefoon kun je snel en effectief jouw doelgroep benaderen om te ontdekken wat hun vraag is en hoe je daaraan kunt voldoen.
Acquisitie betekenis Basiseconomie.nl.
Binnen een bedrijf is acquisitie van groot belang. Koude en warme acquisitie betekenis. Er zijn twee soorten acquisitie, namelijk de koude acquisitie en de warme acquisitie. Koude acquisitie betekenis. Bij de koude acquisitie betekenis gaat het er over dat je volledig nieuwe klanten gaat benaderen ook wel prospects genoemd.
Betekenis-definitie add-on acquisitie: Een vervolgovername ter aanvulling van de portefeuille DFB De Financiële Begrippenlijst.
Stuur ons dan een e-mail. Een vervolgovername ter aanvulling van de portefeuille bedrijven van private equity. Zie: buy-and-build strategie. additional paid in capital. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.
Acquisitie de betekenis volgens Redactie Ensie.
Acquisitie wat is de betekenis definitie. Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
Acquisitie 16 definities Encyclo.
de acquisitie zelfst.naamw. Uitspraak: kwi'zitsi' Verbuigingen: acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/acquisitie.: Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven' het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven. Laatste wijziging: 15-06-2011.
Acquisitie voor ondernemers, ZZP-ers en professionals.
Wil je meer commercieel succes in acquisitie en verkoop? Dit kan door je jezelf verder. Telefonische acquisitie/Telefonisch afspraken maken / Telefonisch acquireren/ Telefoontraining Totaaltraject verkooptraining coaching: Face-to-face acquisitie en relatiebeheer/Face-to-face verkoopgesprekken/ Advies Face-to-face acquisitie en relatiebeheer / Relatiebeheer/ Verkoop en acquisitie/ Face-to-face verkoopgesprekken/ Verkooptraining Effectieve Acquisitie.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.

Contacteer ons