originele acties
40 Facebook post ideeën voor uw bedrijfspagina LINCELOT.
Let op: kom steeds na wat u belooft, anders ontploft uw actie mogelijk in uw gezicht. Denk op voorhand goed na over de mogelijke reikwijdte en voorwaarden van uw wedstrijd. Waarom zou u enkel zelf zaken posten als uw doelpubliek u daar maar al te graag bij helpt?
Top 10 Geld inzamel ideeën en tips voor scholen, goede doelen, clubs, VZW en Chiro.
De boekjes worden bedrukt met het logo van de groep, club of organisatie en een team of groeps foto wat jouw team, groep, klas of organisatie enthousiast zal maken om hiermee te collecteren. Super leuk en origineel om te doen en werkt bijzonder goed omdat alle donateurs ook wat terug krijgen!
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media.
Zolang het relevant is voor je doelgroep en het de aandacht op je event gericht houdt, is het het overwegen zeker waard. Ook acties met vouchers voor je event of give-aways met gratis tickets kunnen voor heel wat gedeelde posts en positieve publiciteit zorgen.
20 originele manieren om de planeet te redden Planet Earth, Ecologie Knack.
20 originele manieren om de planeet te redden. 20/04/13 om 1702: Bijgewerkt om 1702.: Op 22 april vieren we de Dag van de Aarde. Hier zijn 20 verrassende manieren om onze planeet opnieuw een beetje meer lief te hebben. Deel op Facebook.
Tadaaz acties Tadaaz.
Originele zakelijke kerstkaarten. Goede doelen zakelijke kerstkaarten. Enveloppen, stickers sluitzegels. Bestel voor 14u 95% leveren we de volgende werkdag! Personaliseer je ontwerp met jouw fotos en teksten. Klanten geven ons 88/10., We heten je graag welkom bij Tadaaz met een speciale korting! Die code kan je gebruiken bij je eerste bestelling. Iedereen die voor het eerst inschrijft voor de Tadaaz nieuwsbrief ontvangt de speciale welkomskorting. Op elke pagina op de website vind je onderaan de mogelijkheid om je te registreren voor de nieuwsbrief en dus ook om die korting in je mailbox te ontvangen. Tadaaz kortingen en acties.
De Warmste Week van Music for Life Altijd Vrouw.
Nathalie liet kerstballen sponsoren. en nog tal van andere originele acties. Nogmaals hartelijk dank aan al deze vrijwilligers! Dank zij jullie centjes hebben wij weer vele vrouwen een klein verwenmoment cadeau kunnen doen via onze Altijd Vrouw-bons! 13 september 2017.
Acties Bonnen.
Originele Miele stofzakken. Vloerborstels en zuigmonden. Speciale opzetstukken en toebehorensets. Accessoires koken en stoomkoken. Bakplaten en roosters. Braadsledes en kookpannen. Ovens met microgolfoven. Bakplaten en roosters. Braadsledes en kookpannen. Stoomovenpannen en deksels. Bakplaten en roosters. Stoomovenpannen en deksels. Braadsledes en kookpannen. Stoomovens met microgolfoven. Stoomovenpannen en deksels. Accessoires kookplaten en CombiSets. Braadsledes en kookpannen. Accessoires koel, diepvries en wijnklimaatkasten. Inzetstukken en filters. Accessoires wasmachines, droogkasten en strijkmachines. BeCommerce en Ecommerce Europe label. De Miele Shop kreeg het BeCommerce en het Ecommerce Europe label. Bij ons is het veilig winkelen! Bekijk hier onze Frequently Asked Questions. Of bel ons op het nummer 02/451 16 16. Bestel voor meer dan 50 euro en u betaalt geen transportkosten. Hebt u in uw Miele-toestel een bon gevonden om via de webshop een gratis product aan te vragen? Onder Bonnen vindt u alle huidige promoties. Of wil u een terugbetaling of cadeau na aankoop van een Miele-toestel aanvragen? Onder Acties vindt u alle huidige promoties.
Hoe lanceert u een goede Facebook actie?
Wanneer u dit overtreedt, kan uw pagina verwijderd worden van Facebook. De vaak gebruikte Share, Like Win acties zijn niet toegestaan door Facebook; het is namelijk verboden om persoonlijke tijdlijnen te gebruiken om promotie te maken. Daarom mogen uw fans ook geen foto's' taggen waarop ze zelf niet staan.

Contacteer ons