originele acties
Originele Volvo-wielensets Volvo Cars België.
Wij hebben voor u alvast een ruime selectie aan originele Volvo-wielensets samengesteld. Met deze zorgvuldig uitgebalanceerde combinaties van velgen en winter of zomerbanden haalt u in elk seizoen het beste uit uw Volvo naar boven. Banden zijn een cruciaal onderdeel van de veiligheid van uw wagen.
20 originele manieren om de planeet te redden Planet Earth, Ecologie Knack.
20 originele manieren om de planeet te redden. 20/04/13 om 1702: Bijgewerkt om 1702.: Op 22 april vieren we de Dag van de Aarde. Hier zijn 20 verrassende manieren om onze planeet opnieuw een beetje meer lief te hebben. Deel op Facebook.
Ideeën voor meer fun op school.
Hoe vind ik de juiste actie? Zoek je een actie om de sfeer op school te verbeteren? Scroll dan over de GELE vakken. Zoek je een actie om de sfeer in je klas te verbeteren? Scroll dan over de BLAUWE om te doen tijdens een klasactiviteit of RODE om te doen tijdens de les vakken.
Top 10 Geld inzamel ideeën en tips voor scholen, goede doelen, clubs, VZW en Chiro.
De boekjes worden bedrukt met het logo van de groep, club of organisatie en een team of groeps foto wat jouw team, groep, klas of organisatie enthousiast zal maken om hiermee te collecteren. Super leuk en origineel om te doen en werkt bijzonder goed omdat alle donateurs ook wat terug krijgen!
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media.
Door dit ruim van tevoren in te plannen, kun je doordacht naar die data toewerken in je communicatie op social en hier eventuele acties op afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan early bird-specials, voordeelcodes voor wie voor een bepaalde datum intekent, publiekswedstrijden voor de volgers van je eventpagina, enzovoort.
50 tinten marketing voor kleine zelfstandigen BARNS.
Kleine zelfstandigen zijn meestal zodanig bezig met de dagelijkse activiteiten van hun handelszaak dat ze weinig tijd hebben om te brainstormen rond nieuwe marketing ideeën of frisse promotionele acties. Sommige zelfstandigen maken zich zorgen voor de marketingkosten, anderen vinden het bezig zijn met marketing te tijdrovend.
Tadaaz acties Tadaaz.
Originele zakelijke kerstkaarten. Goede doelen zakelijke kerstkaarten. Enveloppen, stickers sluitzegels. Bestel voor 14u 95% leveren we de volgende werkdag! Personaliseer je ontwerp met jouw fotos en teksten. Klanten geven ons 88/10., We heten je graag welkom bij Tadaaz met een speciale korting! Die code kan je gebruiken bij je eerste bestelling. Iedereen die voor het eerst inschrijft voor de Tadaaz nieuwsbrief ontvangt de speciale welkomskorting. Op elke pagina op de website vind je onderaan de mogelijkheid om je te registreren voor de nieuwsbrief en dus ook om die korting in je mailbox te ontvangen. Tadaaz kortingen en acties.
Originele actie Music for Life levert studenten UHasselt ext. Diepenbeek Het Belang van Limburg.
Professor sensibiliseert zijn economiestudenten. 22/12/2016 om 0743: door Yves LAMBRIX. Hasselt / Diepenbeek. Tweedejaars economiestudenten aan de UHasselt die minstens 70 euro ophalen met een originele actie voor Music for Life worden volgende maand beloond met 2 studiepunten op hun examen micro-economie.

Contacteer ons