originele acties
Guerrilla Marketing Graffiti vzw.
Smijt onderstaande elementen in de mixer en je komt al een pak verder! Belangrijk bij je actie is dat je creatief of out of the box denkt en met een originele actie op de proppen komt, zowel qua inhoud als vorm.
40 Facebook post ideeën voor uw bedrijfspagina LINCELOT.
Let op: kom steeds na wat u belooft, anders ontploft uw actie mogelijk in uw gezicht. Denk op voorhand goed na over de mogelijke reikwijdte en voorwaarden van uw wedstrijd. Waarom zou u enkel zelf zaken posten als uw doelpubliek u daar maar al te graag bij helpt?
De 6 TOP-Acties TIME OUT tegen PESTEN.
De campagne ontwikkelt hiervoor originele groepsverdelers, voorbeelden van samenwerkingsspelen en een reflectiechecklist voor begeleiders. TOP Samenwerkingsspelen TOP Groepsverdelers TOP Reflectiechecklist sportbegeleiders. Actie 2 Zorg voor een aanspreekpunt. Een pestvrije sportomgeving heeft behoefte aan een laagdrempelig aanspreekpunt en een duidelijke meldingsprocedure die gekend zijn bij iedereen.
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media.
Zolang het relevant is voor je doelgroep en het de aandacht op je event gericht houdt, is het het overwegen zeker waard. Ook acties met vouchers voor je event of give-aways met gratis tickets kunnen voor heel wat gedeelde posts en positieve publiciteit zorgen.
20 originele manieren om de planeet te redden Planet Earth, Ecologie Knack.
20 originele manieren om de planeet te redden. 20/04/13 om 1702: Bijgewerkt om 1702.: Op 22 april vieren we de Dag van de Aarde. Hier zijn 20 verrassende manieren om onze planeet opnieuw een beetje meer lief te hebben. Deel op Facebook.
Originele Volvo-wielensets Volvo Cars België.
Koppel die kennis aan onze uitgebreide tests van banden en u mag er zeker van zijn dat wij u het beste advies kunnen geven als het gaat over wielen en banden. Wij hebben voor u alvast een ruime selectie aan originele Volvo-wielensets samengesteld.
De Warmste Week van Music for Life Altijd Vrouw.
Nathalie liet kerstballen sponsoren. en nog tal van andere originele acties. Nogmaals hartelijk dank aan al deze vrijwilligers! Dank zij jullie centjes hebben wij weer vele vrouwen een klein verwenmoment cadeau kunnen doen via onze Altijd Vrouw-bons! 13 september 2017.
Acties Bonnen.
Originele Miele stofzakken. Vloerborstels en zuigmonden. Speciale opzetstukken en toebehorensets. Accessoires koken en stoomkoken. Bakplaten en roosters. Braadsledes en kookpannen. Ovens met microgolfoven. Bakplaten en roosters. Braadsledes en kookpannen. Stoomovenpannen en deksels. Bakplaten en roosters. Stoomovenpannen en deksels. Braadsledes en kookpannen. Stoomovens met microgolfoven. Stoomovenpannen en deksels. Accessoires kookplaten en CombiSets. Braadsledes en kookpannen. Accessoires koel, diepvries en wijnklimaatkasten. Inzetstukken en filters. Accessoires wasmachines, droogkasten en strijkmachines. BeCommerce en Ecommerce Europe label. De Miele Shop kreeg het BeCommerce en het Ecommerce Europe label. Bij ons is het veilig winkelen! Bekijk hier onze Frequently Asked Questions. Of bel ons op het nummer 02/451 16 16. Bestel voor meer dan 50 euro en u betaalt geen transportkosten. Hebt u in uw Miele-toestel een bon gevonden om via de webshop een gratis product aan te vragen? Onder Bonnen vindt u alle huidige promoties. Of wil u een terugbetaling of cadeau na aankoop van een Miele-toestel aanvragen? Onder Acties vindt u alle huidige promoties.

Contacteer ons