originele acties
Tadaaz acties Tadaaz.
Originele zakelijke kerstkaarten. Goede doelen zakelijke kerstkaarten. Enveloppen, stickers sluitzegels. Bestel voor 14u 95% leveren we de volgende werkdag! Personaliseer je ontwerp met jouw fotos en teksten. Klanten geven ons 88/10., We heten je graag welkom bij Tadaaz met een speciale korting! Die code kan je gebruiken bij je eerste bestelling. Iedereen die voor het eerst inschrijft voor de Tadaaz nieuwsbrief ontvangt de speciale welkomskorting. Op elke pagina op de website vind je onderaan de mogelijkheid om je te registreren voor de nieuwsbrief en dus ook om die korting in je mailbox te ontvangen. Tadaaz kortingen en acties.
Liekens met originele actie op Wereld Toilet Dag Made in Kempen.
Liekens uit Arendonk, vooral bekend van de tijdelijke toiletten op bouwwerven, komt met een originele actie ter gelegenheid van Wereld Toilet Dag. Voor iedereen die een selfie maakt bij een toilet van Liekens en de foto post op de Facebook-pagina van het bedrijf, stort de onderneming 3 euro aan de Nederlandse organisatie Simavi. Die onderneemt in ontwikkelingslanden acties rond gezondheid, onder meer door het aanbieden van veilige toiletten.
Van deze originele acties word je helemaal warm De Warmste Week.
Van deze originele acties word je helemaal warm. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Iedereen zorgt voor iedereen! Je kan achter één van de duizend goede doelen gaan staan of je kan gewoon zelf een actie op poten zetten.
40 Facebook post ideeën voor uw bedrijfspagina LINCELOT.
Let op: kom steeds na wat u belooft, anders ontploft uw actie mogelijk in uw gezicht. Denk op voorhand goed na over de mogelijke reikwijdte en voorwaarden van uw wedstrijd. Waarom zou u enkel zelf zaken posten als uw doelpubliek u daar maar al te graag bij helpt?
Verzin originele like en share acties Spronsen.
22 december 2016 Nick ten Hove, adviseur bij Van Spronsen Partners horeca advies, blogt over de kracht van originele like, share acties. Steeds vaker verschijnen ze in mijn tijdlijn, de like, share en care acties. Zoals de bij 100.000 likes win jij een diner voor jou en jouw gast acties.
Leuke acties voor klanten Marketing Handjes.
Leuke acties voor klanten. by Femke aug 18, 2017 Acties, Marketing tips 1 comment. In mijn werk als marketingadviseur denk ik geregeld met bedrijven en ondernemers mee wanneer ze leuke acties voor klanten willen. Vaak hebben ze het gevoel dat het allemaal heel origineel moet zijn of iets moet zijn wat er nog niet is.
12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand.
nieuws inspiration 12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand. 12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand. Hoe lok je bezoekers naar je stand? Beursorganisatoren leggen de verantwoordelijkheid hiervoor meestal bij de standhouders. Maar wat als die niet tevreden zijn en volgende keer niet meer deelnemen?
Inbraakpreventie dankzij de actie 1" dag niet! Federale Politie.
Samen met politie en overheid slaan burgers de handen in elkaar om hun buurt veiliger te maken. Op de website www.1dagniet.be kan iedereen zijn eigen initiatief posten, tal van preventietips vinden en originele ideeën delen. Deze actie is essentieel want elke dag zijn meer dan 150 Belgen het slachtoffer van een inbraak.

Contacteer ons