originele acties
De vijf grappigste acties voor De Warmste Week De Warmste Week.
De vijf grappigste acties voor De Warmste Week. De acties voor de meer dan 1000 goede doelen van De Warmste Week zijn er in alle maten en gewichten. En er mag ook al eens gelachen worden. Hieronder alvast 5 opvallende acties. Broertjes Dieter 12 Jonas 10 en Frederik 8 hebben een originele manier gevonden om geld in te zamelen voor hun goede doel. Samen gaan ze de bank in Zandhoven overvallen om zoveel mogelijk centjes buit te maken.
IN DE KIJKER 5 leuke acties voor Music For Life De Standaard.
17/12/2013 om 0715 door Jan Temmerman Bron StuBru. Foto Filip De Smet. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Music For Life onze jaarlijkse afspraak met het goede doel georganiseerd door radiozender Studio Brussel. Geen Glazen Huis dit jaar. We houden het op een rondje gezellig collectief bevriezen in de Schorre in Boom. Music For Life staat dit jaar in het teken van tal van goede doelen in eigen land.
Wat zijn originele online en offline campagneacties? Voor je Buurt.
Door Aster van Tilburg. Geplaatst op 7 maart 2014. Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn originele online en offline campagneacties? Met creatieve leuke en inspire rende crowdfundingacties krijg je aandacht voor je initiatief en maak je het leuk om daar een bijdrag e aan te leveren. Om mensen te prikkelen en te betrekken bij je project moeten je acties goed verspreid zijn over de campagneduur en aansluiten bij je project en doelgroep. Wat voor acties zouden je supporters nou echt leuk vinden?
Stop met platte like share en win acties! Zo start je succesvolle Facebook acties die wél werken!
Zo start je succesvolle Facebook acties die wél werken! Stop met platte like share en win acties! Zo start je succesvolle Facebook acties die wél werken! Deze complete gids als pdf? Klik hier om hem te downloaden! Het is echt waar de like share win! acties die je om de oren vliegen op Facebook zijn in strijd met de regels die Facebook stelt aan promoties lees wedstrijden acties etc.
Blij met de vele vaak originele acties Het Nieuwsblad.
Blij met de vele vaak originele acties. 26/04/2013 om 1048 door bvb Bron Belga Print Corrigeer. Het concept van de solidariteitsactie begint op deze nationale actiedag door te sijpelen als we het beeld van de thee mogen gebruiken. Dat zegt Eric Todts voorzitter van het Consortium 12-12 de vereniging van hulporganisaties die de actiedag van solidariteit met de oorlog in Syrië vandaag/vrijdag op het getouw zet. Dat zijn Caritas Dokters van de Wereld Handicap International Oxfam Solidariteit en Unicef.
12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand.
12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand. Hoe lok je bezoekers naar je stand? Beursorganisatoren leggen de verantwoordelijkheid hiervoor meestal bij de standhouders. Maar wat als die niet tevreden zijn en volgende keer niet meer deelnemen? Als organisator kan je je standhouders beter wat ondersteunen. Geef je standhouders zodra ze intekenen tools tips en tricks om hun investering maximaal te doen renderen. Maak gerust gebruik van onderstaande tips en deel die met hen via een newsletter of social media.
De 6 TOP-Acties TIME OUT tegen PESTEN.
Ook stilstaan bij het eigen trainersgedrag hoort bij deze actie. Stel jezelf de vraag betrek ik alle kinderen? Werk ik zelf pesten in de hand? Krijgen alle kinderen evenveel kansen? De campagne ontwikkelt hiervoor originele groepsverdelers voorbeelden van samenwerkingsspelen en een reflectiechecklist voor begeleiders. TOP Samenwerkingsspelen TOP Groepsverdelers TOP Reflectiechecklist sportbegeleiders. Actie 2 Zorg voor een aanspreekpunt. Een pestvrije sportomgeving heeft behoefte aan een laagdrempelig aanspreekpunt en een duidelijke meldingsprocedure die gekend zijn bij iedereen. Melden is positief en betekent hulp zoeken voor jezelf of iemand anders. Melden hoort geen taboe te zijn en moet gestimuleerd worden in elke sportorganisatie. Hoe doe je dat concreet?

Contacteer ons