originele acties
Blij met de vele, vaak originele acties Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Blij met de vele, vaak originele acties. 26/04/2013 om 1048: door bvb Bron: Belga Print Corrigeer. Het concept van de solidariteitsactie begint op deze nationale actiedag door te sijpelen, als we het beeld van de thee mogen gebruiken.
Music for Life De valier.
Door een originele actie te bedenken. We bekijken regelmatig de nieuw geregistreerde acties die De Valier selecteerden als goed doel via www.dewarmsteweek.be. Als er voor Mats of Tania eentje uitspringt met een hoog fungehalte of originele aha-factor, dan maken ze graag wat tijd vrij om die actie persoonlijk te komen steunen.
Voordelen voor vennoten.
Je bent hier.: Voordelen voor vennoten. Voordelen voor vennoten. De vennotenvoordelen van Cera zijn kortingen op goederen en diensten, promoties of originele acties, rond een aantal lifestylethemas. Deze voordelen zijn voor de vennoten een tastbaar bewijs van de coöperatieve kracht.
1001voorbiodiversiteit.be.
Red de biodiversiteit! 1001 ideeën 1001 beslissingen 1001 acties Biodiversiteit. 1001 ideeën Red de biodiversiteit. Prijsuitreiking op 20 mei in het Museum voor Natuurwetenschappen. Biodiversiteit is synoniem voor het leven op aarde en zorgt voor een schat aan levensnoodzakelijke diensten. Maar deze unieke levensbron is in gevaar: soorten verdwijnen aan een ongeziene snelheid. Actie voor biodiversiteit is dus even broodnodig als dringend. Tussen september 2015 en april 2016 hebben jullie ons jullie creatieve en originele actietips overgemaakt.
Liekens met originele actie op Wereld Toilet Dag Made in Kempen.
Liekens uit Arendonk, vooral bekend van de tijdelijke toiletten op bouwwerven, komt met een originele actie ter gelegenheid van Wereld Toilet Dag. Voor iedereen die een selfie maakt bij een toilet van Liekens en de foto post op de Facebook-pagina van het bedrijf, stort de onderneming 3 euro aan de Nederlandse organisatie Simavi. Die onderneemt in ontwikkelingslanden acties rond gezondheid, onder meer door het aanbieden van veilige toiletten.
Leuke acties voor klanten Marketing Handjes.
Leuke acties voor klanten. by Femke aug 18, 2017 Acties, Marketing tips 1 comment. In mijn werk als marketingadviseur denk ik geregeld met bedrijven en ondernemers mee wanneer ze leuke acties voor klanten willen. Vaak hebben ze het gevoel dat het allemaal heel origineel moet zijn of iets moet zijn wat er nog niet is.
Guerrilla Marketing Graffiti vzw.
Smijt onderstaande elementen in de mixer en je komt al een pak verder! Belangrijk bij je actie is dat je creatief of out of the box denkt en met een originele actie op de proppen komt, zowel qua inhoud als vorm.
Ideeën voor meer fun op school.
Hoe vind ik de juiste actie? Zoek je een actie om de sfeer op school te verbeteren? Scroll dan over de GELE vakken. Zoek je een actie om de sfeer in je klas te verbeteren? Scroll dan over de BLAUWE om te doen tijdens een klasactiviteit of RODE om te doen tijdens de les vakken.

Contacteer ons