telefonische acquisitie
Telefonische acquisitie.
Dag van de Flexkracht. Meer rendement uit telefonische acquisitie. Wil jij meer rendement halen uit het bellen naar potentiële opdrachtgevers voor een bezoekafspraak? Het doel is om een afspraak te maken echter het succes zelf is niet altijd het maken van die afspraak. Zo is het meer verkrijgen van informatie over de organisatie interessant voor het opbouwen van een goede relatie. Stel dat je niet in het eerste gesprek een afspraak hebt kunnen maken dan is het belangrijk om openingen te vinden voor een positieve opvolging! Elk klantcontact een feestje.
Salesquest.nl // 10 tips voor telefonisch klanten werven.
Mensen doen geen zaken met robots wel met mensen van vlees en bloed. Bij sommige verkopers lijkt het erop dat het script afwerken het doel van het gesprek is. Het doel van het telefonische acquisitiegesprek is een constructieve dialoog aangaan en hopelijk een stap vooruit maken bijvoorbeeld een afspraak. Vertel wie je bent. Duidelijk voorstellen Goedemorgen / middag u spreekt met uw naam van bedrijfsnaam. Spreek je naam rustig en duidelijk uit. Op deze manier raakt de prospect met je stem vertrouwd en heb je een betere ingang voor het gesprek. Soms verraadt je bedrijfsnaam al wat je doet bijvoorbeeld Jansen Co Kantoorartikelen. Je loopt daarmee het risico dat de ander denkt Oh gut ik heb geen kantoorartikelen nodig!
Telefonische Verkoop en Acquisitie ICM Opleidingen Trainingen.
Home Opleidingen Trainingen Sales Telefonische Verkoop en Acquisitie. Telefonische Verkoop en Acquisitie. Resultaat Programma Plaats data Investering. Wilt u op een doeltreffende manier telefonisch contact leggen met uw potentiële klanten? En op een oprechte manier nieuwe klanten werven? Wanneer de telefoon voor u dé manier is om klantrelaties op te bouwen en zaken te doen dan is deze training zeker interessant voor u. U leert initiatief nemen en de voordelen van uw product overtuigend overbrengen.Tijdens deze waardevolle en praktische training verhoogt u uw commerciële vaardigheden in telefoongesprekken met potentiële klanten waardoor uw verkoopresultaten nog verder zullen verbeteren. Heeft u advies nodig?
Telefonische acquisitie Acquisitie.
Wat zouden hun problemen kunnen zijn? Ga er gewoon even voor zitten en maak een lijstje voor jezelf voor je begint aan de telefonische acquisitie. Interesse tijdens Telefonische acquisitie. In de eerste momenten van je telefonische acquisitie weet je potentiële klant al precies wat voor vlees hij in de kuip heeft. Je hoort aan iemand of hij echt geïnteresseerd is of net alsof doet. Je gesprekspartner krijgt dagelijks veel van dit soort belletjes dus wat doe jij om eruit te springen? Het is belangrijk om een soepele en spannende opening te hebben waardoor je direct de aandacht grijpt. Verder is het handig als je doel en een voordeel voor de prospect ook al voorverpakt in je opening zitten.
Telefonische Acquisitie Steyn Allberg.
In deze training vergroot u uw persoonlijke effectiviteit op het gebied van telefonische acquisitie en groeit uw in uw rol als verkoopadviseur.
Training telefonische acquisitie van Sense for Sales.
Training vergroten zakelijk vertrouwen. In de training telefonische acquisitie leer je meer resultaat en lol te halen uit jouw telefonische acquisitie. Binnen één dag geven we je de juiste handvatten om dit te realiseren gericht op jouw praktijk. Na een intensieve dag sta je te popelen om met de stof aan de slag te gaan. Creëren van echte interesse en contact. Beter verkopen op basis van jouw persoonlijkheid en niet op basis van verkooptrucs. In kleine groepen 395 pp. Maximaal 2 personen per training.
Training Koud bellen telefonische acquisitie / verkoop Springest.
Het is echter niet de gemakkelijkste manier. Veel mensen vinden het lastig. Koud bellen is niet voor niets de op één na moeilijkste manier van verkopen. In de training telefonische acquisitie leer je een manier van telefonische acquisitie die anders is dan de meeste call centers en bedrijven toepassen. Onze methode is prettiger voor jezelf én voor de klant. Dit is één van de leukste en leerzaamste trainingen die ik ooit gehad heb. van der Heiden Astorium. Ik ben nu veel beter voorbereid op het koud bellen. Lees de volledige beschrijving. Amsterdam 18 december 2015. Zaleco is specialist in verkoop en klantgerichtheidstrainingen en dat betekent dat we hierover alles weten en graag aan je willen overdragen.
Klanten werven via de telefoon.
Je vindt via deze pagina letterlijk honderden tips en adviezen voor het voeren van effectieve acquisitiegesprekken via de telefoon. Wil je snel leren hoe je alles uit je koude acquisitiegesprekken haalt? Meld jezelf dan aan voor de training Effectiever Acquireren! De 7 grootste acquisitiebloopers. Koud acquireren via de telefoon is de kortste weg naar nieuwe klanten. Maar het is zeker geen gemakkelijke weg. De resultaten vallen soms behoorlijk tegen. Een belangrijke reden is dat de kapstok de introductie waaraan de verkoper zijn gesprek ophangt niet deugt.

Contacteer ons