hoe kom je aan klanten
Hoe kom je aan klanten als je net voor jezelf bent begonnen? Marca van den Broek.
Hoe kom je aan klanten als je net voor jezelf bent begonnen? mei 28, 2013 / 7 Reacties / in blog / door Marca Van den Broek. Ben jij net voor jezelf begonnen en vraag je je af hoe je aan klanten gaat komen?
Hoe vind ik mijn eerste klanten? Waar vind je nieuwe klanten en hoe kom je met ze in contact? MKB Servicedesk.
Waar vind je nieuwe klanten en hoe kom je met ze in contact? Iedere starter zal zich er het hoofd over breken: hoe kom ik aan voldoende klanten? Acquisitie voeren kan op heel veel manieren. Leer hoe je nieuwe klanten kunt werven door potentiële klanten en opdrachtgevers te benaderen.
Hoe ga je online de conversatie aan met klanten? Next Marketing 2015.
Hoe ga je online de conversatie aan met klanten? 02 april 2015. Nu steeds meer bedrijven zich gedeeltelijk verplaatsten naar het internet, lijkt het voor velen moeilijker om in gesprek te blijven met klanten. Van het gebruikelijke praatje in de winkel of bij de kassa is geen sprake meer. Het gebrek aan face-to-face contact is een van de boosdoeners, het is nu immers lastig om te zien met wie je te maken hebt en een gesprek mee zou moeten voeren. Toch is het ontzettend belangrijk om die conversatie aan te blijven gaan, en is het allesbehalve onmogelijk. Je moet alleen iets harder je best doen en op de juiste punten uitblinken. Welke punten dat zijn, leg ik je uit in dit artikel. Aanwezig zijn op de juiste plek. Het begint allemaal met de aanwezigheid op de juiste plek. De meeste bedrijven die online aanwezig zijn zullen op zijn minst over een eigen website beschikken. Hier kan je veel informatie kwijt, van aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwe producten tot contactgegevens en informatie over je bedrijf zelf. Erg handig, maar tegenwoordig kom je daar als bedrijf vaak niet meer mee weg.
Hoe kom ik aan klanten? Eindelijk Eigen Baas.
Hoe kom ik aan klanten? Zo kom je aan klanten! We horen je denken: ja, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En toch is het zo dat je kunt leren verkopen. Nee, echt waar, ik ben geen verkoper is een sprookje.
Hoe kom je tegenwoordig als MKBer aan klanten? Edwin Vlems.
9 oktober 2015 door Edwin Vlems. Hoe kom je tegenwoordig als MKBer aan klanten? Ik weet veel van mijn vak en praat er graag over Edwin, maar in cold calling heb ik echt geen zin. Hoe kom ik dan aan mijn klanten?
Makkelijker online klanten werven, 10 tips.
Zorg ervoor dat je die mensen een aanbieding doet die nog twijfelen. Hoe kom je daarachter? Wederom door te meten in welke fase van het besluitvormingsproces ze zitten. Hoe vaak zijn ze al online bij je aanwezig geweest, hoeveel informatie hebben ze al aangevraagd? Allemaal aspecten die je enorm veel inzicht kunnen bieden. Kijken, kijken, maar niet kopen. Het is prima wanneer mensen nooit iets van je afnemen, maar wel je content lezen en gebruiken. Je wilt de juiste bezoekers naar je website en landingspaginas werven. Toch zullen er altijd mensen zijn die je content downloaden en nooit een euro aan je besteden.
Hoe kom ik aan meer klanten?
Hoe kom ik aan meer klanten? Ging het lange tijd zo? Van de ene klant kwam de andere, het via-via netwerk, maar is dat een beetje opgedroogd en dus moet je op zoek naar nieuwe klanten? Dan wordt het tijd om te gaan verkopen!
Op een vakbeurs staan? Zo kom je wel met nieuwe klanten terug.
Zo kom je wél met nieuwe klanten terug van de beurs. Grote vakbeurzen trekken geïnteresseerden vanuit de hele wereld aan. Dit is hét moment om nieuwe buitenlandse klanten en resellers aan te trekken, of zelfs met contracten naar huis te gaan. Maar hoe haal je het meeste uit een vakbeurs?

Contacteer ons