wat is acquisitie
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wat betekent dat? Met deze zin wordt bedoeld: We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. In personeelsadvertenties wordt met Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Wat is acquisitie? Sales Coach Sales Evaluator Sales Trainer.
Wat is acquisitie? 21 augustus 2018. Ondernemen, Tips, Verkoop. Acquisitie, prospectie, colportage, klantenwerving, betekenen allemaal zoveel als het meestal ongevraagd benaderen van prospects, met de bedoeling om zaken met hen te doen. De meeste verkopers vinden acquisitie en dan vooral koude acquisitie behoorlijk vervelend.
Koude acquisitie: gek op nieuwe klanten.
Koude acquisitie is hét middel om de agenda's' van uw verkoopteam te vullen en ze doelgericht bij de juiste klant aan tafel te brengen! Benieuwd wat koude acquisitie door ons professionele callcenter voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!
Wat verkoop je eigenlijk bij koude acquisitie?
De meeste zullen op deze vraag antwoorden dat ze een product of dienst verkopen in allerlei mooie varianten. Sommige zullen dat ook aanvullen met aantal superlatieven: de beste, de goedkoopste, de snelste, etcetera. Maar is dat ook zo? Wat verkoop je eigenlijk in het volledige proces van koude acquisitie?
Wat is acquisitie.
Je zult vast wel eens de term acquisitie gehoord hebben. Het is een echte vakterm wat neer komt om het verwerven van klanten waar je inkomsten uit haalt. In de Van Dale online staat er dit.: acquisitie akwiezietsie de; v; meervoud: acquisities 1het werven.
Woordbetekenis: Wat betekent Acquisitie? Spelling Zo.
Taalgebruik: Is het ergeren of irriteren? 1 gedachte op ldquo; Woordbetekenis: Wat betekent Acquisitie? 11 mei 2016 om 1724.: Vera bedankt ik begreep geen snars van dat zinnetje acquisitie ect, hele heldere uitleg, dank je. Geef een reactie Reactie annuleren.
Acquisitie de betekenis volgens Redactie Ensie.
Omdat de klant het bedrijf nog niet kent, is deze vorm van acquisitie moeilijker dan warme acquisitie. Met behulp van warme acquisitie wordt getracht de samenwerking met bestaande klanten te bevorderen en via hen nieuwe opdrachten in de wacht te slepen.
Acquisitie de deur uit doen: heb je daar wat aan? Zakelijk: Onderneming.
En wat blijkt? Acquisitie: koud of warm? Acquisitie ofwel het werven van opdrachten c.q. klanten, is onder te verdelen in de types koude of warme acquisitie. Bij koude acquisitie gaat het om het aanbieden van product of dienst aan een potentiele client die je nog niet kent.

Contacteer ons