wat is acquisitie
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wat betekent dat? Met een zin als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld bedoelt de plaatser van de advertentie dat hij er geen prijs op stelt dat andere bedrijven op basis van die advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden. In personeelsadvertenties wordt met deze zin meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiële klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven' het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Acquisitie wat is de betekenis en definitie.
Acquisitie wat is de betekenis definitie. Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiÃle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt.
Wat moet je weten van telefonische acquisitie?
Format vraagstelling acquisitie direct downloaden? Hans Oelen is directeur, trainer en Succescoach van Palaver-trainingen. Salesprofessionals en organisaties op een onderscheidende manier begeleiden, om van daar waar ze nu zijn, te komen bij waar ze willen zijn, staat in zijn denken en handelen centraal. Is succesvol zijn moeilijk? Verkoop sales 15 nov 2011. Wat heeft geduld met verkoop te maken?
WGR / Wat is: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature. forum.fok.nl.
abonnementen ibood.com bol.com. Wat is: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Index werk, geldzaken recht. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com. dinsdag 13 maart 2007 @ 1910: 25: 1. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie: van onderzoek tot opdracht freelance cursus.
Het is dan ook lastig om een richtlijn te geven voor de tijd die je in acquisitie moet steken. Een volledige acquisitie kost al snel een paar dagen van je tijd. Als je enkele keren acquisitie hebt gepleegd, zet dan eens op papier hoeveel tijd het je heeft gekost en wat het opgeleverd heeft.
Vacaturetekst: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld Sollicitatiedokter.
Geen acquisitie dus. Een belletje wordt beloond. Telefoneren voordat je solliciteert, wordt altijd beloond. Is het niet met het eerste telefoontje, dan wel met de tweede of derde. Soms zorgt het ervoor dat je een streepje voor hebt tijdens de sollicitatieprocedure ze kennen je immers al wat beter dan de sollicitanten die niet bellen en soms in de vorm van gespaarde moeite.
Acquisitie voor ondernemers, ZZP-ers en professionals.
Training: Telefonisch afspraken maken / acquisitie Wat is het doel van deze eendaagse trainingIn deze training leert u hoe u resultaatgerichte. Open training: Face-to-face acquisitie en relatiebeheer / Relatiebeheer/ Verkoop en acquisitie/ Face-to-face verkoopgesprekken/ Verkooptraining. Face-to-face acquisitie en relatiebeheer Wat is het doel van de trainingU leert face-to-face verkoop en adviesgesprekken op perfect verzorgde, efficiënte.
Wat is data-acquisitie? National Instruments België nv/sa.
Wat is de rol van een computer in een DAQ systeem? Een computer met programmeerbare software bestuurt de werking van het DAQ apparaat en evenals gebruikt voor het verwerken, weergeven en opslaan van de meetgegevens. Per toepassing kan de keuze voor een type computer verschillen.

Contacteer ons